Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Pane Kaderka, proc zminujete, jestli virus prisel z Ciny nebo neprisel? Je to absolutne irelevantni z pohledu mozneho vyrobce. To za prve. Za druhe, vite, jak se dela PCR test? Podle zacatku clanku to vypada ze ano a podle jeho pokracovani spis ne. Jestli ano, tak chcete rict, ze "strip" antigenni test je stejne drahy jako real-time PCR cycler? a posledni, jak by jste si predstavoval provadeni PCR testu na skolach? Jako ze by si zaci zami pripravovali PCR master mix? Ze by si skoly nakoupili cyclery? To by sice prisla pochybna firma a politici na ni navazani o kseft s antigennini testy, ale zase by pomlaskaval nadsenim nekdo jiny, a to vyrobci chemikalii pro PCR a vyrobci cyckleru.

Mimochodem, ktere univerzity u nas vyvinuli PCR testovani? To mne dost zajima. Nemyslim, kdo opsal PCR primery ze stranek WHO. To dokaze kazdy, kdo je gramotny. Dekuji za odpoved.

Samozrejme mate pravdu co se tyka velke chybovosti antigennich testu, o tom zadna.

0 0
možnosti
Foto

Universita Palackého hned dva. Jeden laboratoř doc. Hajducha a druhy na imunologii pod vedením Dr.Kriegove, přičemž ten druhy je velice jednoduchý . Souhlasím ze PCR test se musí vyhodnotit externě. Nicméně mám kolegu , který byl opakovaně antigennim testem positivni a PCR negativní. Z metodiky , kterou máme je tedy 2x positivni jelikož antigennim testem positivni se v prokázání opaku v systému jeho postavení nemění . Antigenni test je takový “odpustek” nikoliv důkaz , ze jste negativní . Diky za Váš názor.

1 0
možnosti
PB

P63e93t54r 36B86u24r17i72a95n

20. 2. 2021 17:36

Dal jsem karmu, ale s tou kritikou opozice nesouhlasím. Jednak by vyvolání hlasování o nedůvěře neprošlo a potom by to Babiš použil bulvárně a halasně v předvolebním boji: Podívejte se na ně, v době kdy naši spoluobčané umírali na covid se oni pokusili zákeřně dostat se k moci. A to v době kdy vláda byla zaměstnána bojem s covidem a ochrannou občanů, což byla její samozřejmá priorita. Přesně tohle bychom slyšel 1000x ze všech stran.

A potom, kde berete tu jistotu, že by hlasování samozřejmě sundalo vládu? Vy víte jestli by do toho šli KSČM a třeba i SPD?

2 0
možnosti
Foto

O86t81o 26K87a58d60ě12r12k40a

20. 2. 2021 18:27

Tu jistotu nemam. Kdyby Babis chtěl dělat předvolební tanečky tak by nepřijal navrh hejtmanů a nechal by opozici jako viníka růstu čísel. Ale oni potřebuji nouzový stav pro ty svoje kšefty . Babišem nevlastnene impérium děla 90% testu ... a mohl bYch pokračovat . Problém opozice je stejný jako Vlády ... oni neví jak věc řešit v dnešním stavu společnosti , která je ve stavu zmatenosti. Dnešní politická generace nemá nikoho komu by lid rozuměl a věřil . Jurecka je sedlak, Fiala je moc akademický , ta pani co neví jak se má jmenovat je zahledena do Bruselu a Starosti s Piráty se těší jak budou rozdávat z cizího hned jak to půjde.

1 0
možnosti
MI

Karma, morální úpadek nynější vlády stále pokračuje... Nalezne své dno?...

6 0
možnosti
ZH

Rád bych věřil, že dna už bylo dosaženo. Protože se velmi hrozím toho, že by to mohlo být s morálkou našich představitelů ještě horší...

4 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 22,34
  • Průměrná čtenost 1241x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik