Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

13. 1. 2012 13:29
S vaším přítelem rozumíte rozdílu

mezi americkým a evropským pojmem levice a pravice jak koza petrželi. (Ale možná vám chtěl ten přítel podstrčit argument do vašeho blogu.)

0 0
možnosti
OK

crazyoto

13. 1. 2012 18:11
Re: S vaším přítelem rozumíte rozdílu

... já jsem se tím člověkem o tom bavil ne dnes, ale když byl Obama zvolen... když mi to říká člověk, který se narodil v západním německu, jestě než se stalo socialistickým a žije již 30 let v USA a není to původem čech, tak nevím, proč bych  mu nevěřil, když v posledních osmi letech davkrát pracoval a žil po dobu jednoho roku v německu... tak jsem si ro dovolil napsat, jelikož si myslám, že není třeba se ptát doma, jelikož tady se to nedovím... tož tak:-)

0 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 1. 2012 13:27
Dotaz

Vysoké náklady na důchody se dnes také nemají "tak nějak z podstaty" započítat do schodku? Ostatně - z čeho vychází "podstata"?   Já vycházím ze zákona. A dle zákonů první republikou počínaje a dneškem konče plyne, že příjmy pojistného jsou příjmem rozpočtu a výdaje na důchody jsou jeho výdajem.  Důvod jsem na tomto serveru pledoval nejméně 3x.

0 0
možnosti

3lipy

13. 1. 2012 10:38
Zkuste se zamyslet nad tím,

že když si člověk vezmě na něco hypotéku, má do koruny spočítané když ji chce co nejrychleji splatit, že ji bude moci z dosavadníhi příjmu splácet. A to ať má patnáct, či osmedát tisíc. No a když příjem poklesne, tak holt, než se situace vyřeší peníze chybí...

0 0
možnosti
OK

crazyoto

13. 1. 2012 10:44
Re: Zkuste se zamyslet nad tím,

... a o tom to je nepřemýšlet jak bude zítra, ale jak bude vůbec.... no a pokud někdo jde do polotiky hledat "zlatá vejce", tak je to naivní blázen, protože tam je to stejný jak v žïvotě... buď vás mají lidi rádi a věří vám, jsou schopni se s vámi podělit od dobré i špatné a nebo jste zloděj a podvodník a pak ten žioit nestojí za nic... ani v politice, ani v nepolitice. buď jste slušný a třeba chytrý od přírody, nebo jste od té přírody jednoduchý a pak nemáte ve správě věcí veřejných co dělat.... tož tak;-D

2 0
možnosti