Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Přesně tak. Chování koalice - za podpory komunistů - na konci ledna je trestuhodné. Žel, už se stalo a nyní je každá rada drahá. Je třeba nejdříve zachránit, co se dá, pokusit se co nejvíce omezit strmý nárůst počtu nemocných lidí a zachránit ohrožené životy. Později ale bude muset proběhnout důkladná analýza dění, a to pod veřejnou kontrolou. Mě v podstatě až tolik nezajímají výmluvy, že ani jiní nestíhali. Ptám se, proč naši "papaláši" odmítli koncem ledna o hrozícím problému jednat. Ztratili jsme spoustu času, zdravotníci jsou se silami na konci, stále zoufale chybí respirátory a občany této země to bude ještě hodně bolet. A jak je možné, že Tchaj van s velkou hustotou obyvatelstva se nákaze tak účinně brání? Neměli jsme si vzít příklad odtamtud?

0 0
možnosti
JL

Pratele, zde je ukazka nutne organizace "pristi epidemie". Vytvoreni skupiny expertu pro vse nutne navrhy (zdravotni a ekonomicke). Mit mluvciho teto skupiny pro informaci obcanu. Politicke vedeni statu koordinovat navrhy teto skupiny a uvadet je ve skutek podle moznosti statu. Obe strany byt otevrene k pravdivym zpravam o problemech a tezkostech celeho procesu. I politicka strana by mela mit mluvciho.

Kritika by mela byt prichazet az po skonceni epidemie.

0 0
možnosti
Foto

Mrzí mě, že jsem obětovala čas a Váš článek četla. Rv Rozhodně mě ale nemrzí čas strávený u pořadu OVM u televize sledováním druhé části debaty o koronaviru OVM s MUDr. Prymulou a dašími odborníky z vědeckého a lékařského prostředí.

0 0
možnosti
Foto

V každém případě snad platí, že naše vláda zareagovala rychleji než WHO, na kterou se všechny vlády spoléhají.

5 0
možnosti
OP

Celkem se to dalo číst, ale ve chvíli, kdy natrefím na konstatování "věřím" nebo "věřte mi", ztratí celý text jakoukoliv důvěryhodnost.

0 0
možnosti
Foto

O74t80o 90K33a74d81ě45r50k97a

21. 3. 2020 23:04

Paní Pavlíková, pokud jste přesvědčena o to, že nemusíte přemýšlet o svém bytí zde a chování svém ve vztahu k okolí , tak pak rozumím tomu, že tomu nemusíte věřit. To je svoboda každého jedince.

0 0
možnosti
Foto

Po bitvě je vždycky plno chytrých. Všechno je relativní. Porovnejte stav u nás s okolními zeměmi a potom dělejte závěry. Podobné výlevy jsou hyenismem a šířením poplašných zpráv typu - jsme v loji, protože máme diletantskou vládu. Teď jsem se dočetl, že za to hrozí ve stavu nouze 8 let natvrdo a docela bych vám je přál.

11 1
možnosti
PB

P86e86t78r 22B98u17r29i70a63n

21. 3. 2020 16:17

hyenismem a šířením poplašných zpráv ... hrozí ve stavu nouze 8 let natvrdo a docela bych vám je přál.

;-D teď jste to rozhrábl, pane Bicero. A což takhle na autora nasadit rozvracení republiky, socialistického hospodářství a pomluvu vedoucích činitelů země? Von by se ten Ondráček ještě uplatnil, že?

4 2
možnosti
MP

Ne že bych se chtěl někoho zastávat, ale když jste všechno věděl s takovým předstihem, proč jste si Vy (a jiní, kteří si tu stěžují) neudělal zásobu respirátorů a roušek sám? V Hornbachu (a jistě i jinde) se tento materiál dal bez problému koupit.

12 0
možnosti

Já se zase divím, proč máme vládu plnou diletantů, když je na blogu tolik odborníků (asi jako máme fotbalových trenérů.u obrazovek tv), a všichni vědí, co se mělo udělat.

9 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 22,34
  • Průměrná čtenost 1241x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik