Diskuse

KKK

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Popsal jste to dobře. Jesliže je něco, nebo někdo, součástí problému tak to samo o sobě, nebo ten dotyčný, problém vyřešit nedokáže. U pidiproblémů to řešíte intuitivně. Nejde vám stříhat, protože jsou tupé nůžky, nabrousíte nůžky, nebo je zahodíte a vezmete nové, zbavíte se tupých nůžek.

Co s politikem, který vymýšlí stále tupější opatření, no co, naostřit nejde, že.

Pak je tu ta věc s čekáním, asi se parlament nakazil od Hamáčka, to je mistr v disciplíně "počkáme", alternativně "vydržíme", občas i s dodatkem "a pak uvidíme". Jak pravíte, není na co čekat, jestli si Hami myslí, že lze čekáním něco naostřit, je na omylu a všichni s ním co v to věří. Opak je pravdou, bude to (a je) jen pořád tupější. Argumenty typu, že se jedné tupé hlavy zbavíme a objeví se další ještě tupější jsou liché. Dokud to nezkusíme, nevíme. Další hlava nemusí být tak tupá a pokud nebyla součástí problému pak muže i nevědomky vybruslit z krize jak Nepela. Pokud to selže, tak zase, nabrousit se taky nedá, což je u současného Hradního okupanta pravděpodobnější, neb je také součástí problému.

No vyobcování prezidenta z úřadu, by byl světový unikát a já bych do toho šel. Pokud Milošovi a zejména jeho poradcům zbylo něco mezi ušima, tak by se tomu vyhnuli. To značí hurá do toho, sestavme krizovou vládu, které bude národ věřit a nechme ji tu epidemii porazit za spolupráce s Evropou a světem. Volby nevolby, tolerovaná vláda (všemi včetně prezidenta a zejména občany) v demisi do konce pandemie je nic proti ničemu, asi.

1 0
možnosti
Foto

Když se jede do kopce, těžko přepřahat. A préza nejni diktátor, aby to nařídil;-)

0 0
možnosti
PV

Krasne jste vystihl to, ze opozice nepujde proti vlade, protoze to chce delat stejne R^

1 0
možnosti
JK

To je hloupá dedukce. Opozice se zjevně bojí zašprajcování stavu ze strany prezidenta, když ještě není volební zákon. Nevím proč se bojí přitlačit Miloše ke zdi a pohrozit defenestrací (virtuálně). Instinkt sebezáchovy mají hradní poradci v krvi (jako všichni poblíž Putina) a počítají, že stále mají ještě dost času. To by byl cvrkot.

0 0
možnosti
Foto

Poněkud nekorektně :-) P.S. KKK JE I ZKRATKOU VÍCE NEŽ NEKOREKTNÍ ORGANIZACE, NIKOLI VŠAK U NÁS;-)

1 0
možnosti
JK

Knižní klub krasnoarmějců? Kouzelně kreativní koule? Kus krásného kmenu? Snad jsem se trefil ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 24,79
  • Průměrná čtenost 1241x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik