Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s průzkumem. Fotbalisté si myslí, že jsou jediní že když někdo na ně šáhne zak jsou ukřivdění. Dejte peníze do spolků, které se starají o základní tělovýchovu a možná se podaří od základů vychovat talenty a zase bude sport lidi bav it.

1 0
možnosti
RK

Myslím, že takový názor byl cílem výzkumu. Fakt se vás nechci dotknout, ale viděl jste ty dvě výzkumné otázky a výsledky?

1 0
možnosti
MB

Z klučího pohledu je určitě kopaná nejoblíbenější. Po návratu ze školy brašny na trávu ! Následné hádky, zda gól platí, či šlo o tyč ! Železné klepače - sušáky na prádlo pak byly regulejnějšími ... !

Z pohledu dospělce, platiče daní, sranda ! Prostředky putují k blahodárným účelům. Co se s nimi děje, nikdo neví. Skandál stíhá skandál. Zase zrody nových funkcí, aby top bylo už konečně lépe .

A jako za Husitů ! Chceš svatbu, pohřbít, pokřtít ? - Zaplať ! Už jsi zaplatil daněmi ? Chceš čučet na fotbal ? Kellner - Zaplať ! No tak neplatím, a nečučím. V hledišti diváci nejsou - U obrazovek nejsou - No a tak nějak je nám lépe ... :-)

2 0
možnosti
RK

Aniž bych se chtěl fotbalu extra zastávat, tak průzkum je velice pochybný. Například otázka číslo 2: "Do jaké míry jsou atraktivní tyto sporty z pohledu aktivního sportování v České republice (organizovaně či rekreačně)?"

Otázky v průzkumech mají být co nejjednodušší. Jsem si jistý, že levá polovina Gaussovy křivky tuto otázku ani nepobrala, tedy pokud vůbec proběhlo dotazování, o čemž pochybuji. Stačí pohled na výsledný žebříček:

Pořadí z hlediska aktivního provozování:

1. Bowling a kuželky 2. Tenis 3. Cyklistika 4. Lyžování 5. Stolní tenis 6. Plavání 7. Volejbal 8. Badminton 9. Šipky 10. Atletika 11. Auto a moto sport 12. Sportovní střelba 13. Minigolf 14. Lední hokej 15. Vodáctví

Opravdu je cyklistika až za kuželkami a tenisem? A fotbal ani nebude v první patnáctce? Opravdu bude před fotbalem minigolf a sportovní střelba?

Na mně to dělá dojem, že panu Hniličkovi leží fotbal v žaludku a potřebuje dotační peníze poslat jinam;-)

5 0
možnosti
RK

Jen dovětek. Ta druhá otázka nemá s profesionálním fotbalem vůbec souvislost;-)

1 0
možnosti
MK

Bývaly doby, kdy fotbalový zápas sledovala celá hospoda. Pak však přišly placené kanály a fotbalisté začuchali peníze. Dnes na volných kanálech moc fotbalu nenajdete. Je někomu divné, že fotbal proto ztrácí diváky?

6 0
možnosti
JP

do hospody se má chodit na konzumaci a popovídání, čumět na telku můžeš doma

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,86
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik