Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To, že se jedná o totalitní praktiku je evidentní. Ale není to ojedinělé. Při pokusu vykopat vlastní studnu, jsem nepochodil. Musí mi ji vykopat určená firma. Asi nemám kvalifikaci na práci s lopatou a kolem na hřídeli. Napadlo mě, jsestli někdo nemá typ na databázi těchto absurdit totalitního charakteru, které lidi staví do role nerovnoprávných a nesvéprávných pitomců.

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas ...... jen to TO chybí ...!

0 0
možnosti
PK

P79a29v72e54l 67K35r57á49l

6. 11. 2012 23:50

Neznám přesně jako kdo hlasoal pro tento zákon, ale dal bych barák na to, že se tam najdou i jména, které odhlasovala první zákon o fotovoltaice. A pořád se drží.:-P

1 0
možnosti
MH

Vidíte, a koho to dneska zajímá? Minimum lidí. Je to tragédie. Budu jeden z těch, co dostane pokutu, to vím už teď.

3 0
možnosti
Foto

Ani mne to nepřekvapuje. Když uvážíte, jaké množství fotovoltaiky u nás vlastní právnické firmy a kyperské firmy, kde za obojím stojí hamižní politici, je jejich rozhodnutí pochopitelné. Zajímavé, že po tomto noviníři nejdou.

5 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, myslím si však, že ten zákon je tak špatný a tak z něj kouká klientelismus, že mít ty peníze na vlastní systém svého domu, okamžitě se do něj pustím a případným hujerům, kteří by zkusili naplňování dikce tohoto zákona, bych u soudu dokázal, že tady už silně přelezli čáru. Fotovoltaický nebo jiný systém, vyrábějící elektřinu, je elektrické zařízení, které musí splňovat určité náležitosti. Pokud použiju na jeho stavbu materiál s předepsanými atesty a pokud projde výchozí revizí elektrického zařízení, může mi každý políbit šos a nic mi nemůže zabránit v jeho spuštění a užívání.

2 0
možnosti
VN

V61i95k60t79o96r 68N16o29h95a

6. 11. 2012 22:01

Nikdo Vám nezabrání. Ale pak Vás skásnou o sto litrů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,86
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik