Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

10. 5. 2012 8:56
musím s Vámi souhlasit

Celá tato slavná státní maturita byla postavena na předpokladu, že studenti-maturanti mají "cosi umět", nezávisle na tom co je v těch středních školách učili, a o čemž rozhodli moudří starci na Cermatu. Což připomíná situace známé z pohádek "jdi tam nevím kam, přines to, nevím co"....Pokud by toto měli zvládnout (a já to nevylučuji), muselo by to znamenat naprosto změněný systém výuky na středních školách už od prvního ročníku, a i pak by jich tu maturitu dokončila slabá menšina, stejně jako v těch pohádkách,kde  potom co tajemné a přetěžké úkoly nesplnila řada silných a odvážných rytířů, to zvládl ten pravý a jediný a to ještě s pomocí kouzel....

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

10. 5. 2012 8:50
ano prosím, takto to dopadá

když začnou do odborných věcí, v tomto případě školství, mluvit a "dělat" pitomci jako je pan autor. Mohl by nám konečně někdo  vysvětlit, co přimělo různé s ním geniální nápravce stavu  školství začít jej  najednou zgruntu předělávat, bez přípravy a jakéhokoliv rozumného plánu?  Nějaká jména? Buzková, jihočeská mamina (jméno už jsem zapomněl), Liška a hejno dalších.

0 0
možnosti
OK

crazyoto

10. 5. 2012 9:27
Re: ano prosím, takto to dopadá

No tak ted jsi mne nebolsevik zcela po bolsevicku dostal.chtel jste něco sdelit a mně pro mě mnozstvi nesourodych myslenek si lazdy muze vzit to svoje.doporucuji zmenit nick na bolsevik:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 25,72
  • Průměrná čtenost 1241x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik