Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

No, s nulovými znalostmi matematiky se jistě můžete stát významnou osobností, ale nikoliv absolventem VUT. To se vylučuje. A tak se ptám, jakým způsobem získal Babiš maturitu na gymnáziu, když zařadil Slunce a Měsíc mezi planety a tvorbu mléka umístil do žaludku?

1 0
možnosti
Foto

Asi podobně, jako kapitál na rozjezd svého "podnikání";-)

0 2
možnosti

Pro autora:

Doc. RNDr. Josef Havelka, CSc. zemřel 19.11.2022, výborný učitel a skromný člověk.

0 0
možnosti
Foto

O54t44o 59K62a52d27ě71r15k28a

17. 12. 2022 22:05

Dekuji moc za zpravu. Jakeho se dozil veku? ja jsem si ho obrovsky vazil. Jak byla jednou pri zkousce zima tak jsem byl pocten jeho prosbou abych mu z jeho kabinetu donesl kabat a klobouk ve kterem mne pak zkousel. Patri mezi tri ci ctyry lidi co mne ve vzdelani nejvice ovlivnili , byť žadny matematik nejsem. Opravdu velke dik za reakci. Oto Kaděrka

0 0
možnosti
EH

O Zemanovi se taky říkalo, že to má v druhém kole spočítané. Sociální bubliny se holedbaly, že to hodí šimpanzovi, pokud bude kandidovat proti nenáviděnému Ovarovi.

Nakonec se ukázalo, že šimpanz možná ano, ale "fíkus" ne. ;-D

Z toho vyplývá, že většině voličů není jedno, kdo na hradě sedí.

Ani mi to není jedno, proto mám těžké dilema.

1 0
možnosti
Foto

Vy byste mohla mít dilema, jedině kdyby ve druhém kole byl proti Babišovi Okamura.:-/

3 5
možnosti
JK

J30i95ř46í 69K38o73z22á76k

17. 12. 2022 16:17

Jednoho čistokrevnýho Slvováka jsme už měli. Jenomže o něm se rozhodně nedá říct, že by postrádal přirozenou inteligenci.

1 0
možnosti
JR

J69a88n 55R16á76ž

17. 12. 2022 14:24

O přirozené inteligenci Babiše jsem si nikdy nedělal žádné iluze. Ale vyjmenovat Čapkova díla nepovažuji za kritérium jeho inteligenční úrovně, ovšem aroganci spojenou s nepochopením s kým debatuje a jak se má chovat při debatě se žáky, rozhodně ano!

Já jsem u Babiše vždy postrádal znaky přirozené inteligence a projevovalo se to nejvýrazněji, když se dostal nějakou otázkou do úzkých (nebyl na ni připravený nebo mu byla osobně nepříjemná) a vypadl z konceptu naučených frází. Většinou pak neskutečně blábolil a zaplétal se do protichůdných názorových výlevů bez jakýchkoliv logických souvislostí s položenou otázkou. Tohle je výrazným znakem nevalné úrovně jeho inteligence

Stačí si připomenout jakým způsobem reagoval, když byla po prvé nastolena otázka, jak to bylo z Čapím hnízdem. To byl trapas, že ano? Ne, opravdu si neumím si představit, že by tento člověk byl naším prezidentem.

PS. A to neberu v úvahu jeho pokřivený charakter ani to, že podle mne Český prezident by měl k občanům hovořit výhradně Českým jazykem.

16 2
možnosti
Foto

Pane kolego, před mnoha lety postuloval nestor české patologie MUDr. František Koukolík ve své knize "Vzpoura deprivantů" jedince, které takto označil. Přeloženo do srozumitelného jazyka, jde o nekriminální psychopaty, jedince, kterých je v populaci cca 1%, nicméně kteří jsou zastoupeni ve vrcholových orgánech firem, politiky atd. Zcela bez empatie, bez soucitu, bez možnosti se vcítit do myšlení druhých, tedy jakési basální sociální inteligence. Tento jev - geneticky založený - nelze oblafnout, deprivant se může přetvařovat ( a že to umějí), ale v kritických situacích jednají naprosto bezcitně. Typickým představitelem je MUDr. David Rath, který dodnes netuší, proč byl uvězněn. Pan Babiš je ze stejného druhu, navíc nemá ani tu běžnou inteligenci, která se tak nějak u vysokoškoláka předpokládá. Osobně bych mu odpustil jeho češtinu, ale nic jiného.

7 1
možnosti
JP

Když jsem viděl to video, vzpomněl jsem si na film "Ještě větší blbec, než jsme si mysleli ".

4 0
možnosti
OD

Příjemně jste překvapil. R^

1 0
možnosti
Foto

Karma, zatím se mi zdá, že Babiš nemá ani všechny voliče, kteří ho volí při parlamentních volbách. A kdo ví, zda po této ostudě přece jenom ještě nějací neubudou. A kdyby se povedla ta báječná věc, že Babiš do druhého kola nepostoupí, tak věřím, že bychom se ho zbavili. On by nevydržel čekat tři roky do dalších parlamentních voleb.

12 1
možnosti
Foto

O91t64o 56K38a49d55ě45r25k96a

17. 12. 2022 12:25

Kéž by jste měla pravdu. Dekuji

3 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,86
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik