Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

13. 4. 2009 12:04
A kdepak jste v Alemánii zvostávala ?

Miluju Bavorsko, tamní křestansko sociální " CSU zázrak". A také Švábsko (Bádensko-Würtenbersko). Jezdím tam 5- 6 x ročně i častěji. Nikdy jsem tam nic, co popisujete, neviděl. Ale v Dederónii a také v severním Německu to může být jiné, připouštím. I u nás jsou podobné rozdíly . Chudičké sice, ale spořádané vsi jihočeské, či bohaté, ale také vymydlené vsi na Slovácku a což teprve Hlučínsko... takové Kravaře u Opavy, tam je čistěji než ve Schweizu. To je ta lepší, konservativnía stále ještě křestanská část ČR. No, a potom tady máme - jako antipod - klasický bordel Polabí a středočeského venkova (kromě vsí na samém jihu StČ), severních a západních Čech a severozápadní Moravy. A tam smrad, bolševický odér (takové Lounsko, Rakovnicko:-© ) kam se podíváš, bordel,

bezbožnost,vykořenění, rozvodovost 70 %, jeden aby měl strach se tam pohybovat sám v otevřené krajině.

0 0
možnosti
S

Semper2

13. 4. 2009 12:05
Re: A kdepak jste v Alemánii zvostávala ?

A ještě ke všemu tomu tam můžete narazit na soudruha Tlustýho...anžto je tamní StČ domorodec. U nás na českém Jihu můžu potkat leda Kalbáče, jak vobhlíží polnosti. A toho vidím vždycky rád.... poznám ho na kilometr, an nosí furt svůj tralalák ( v létě slamák):-)

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

13. 4. 2009 10:48
V Athenach je to mnohem horsi

Me prvni setkani s centrem Athen bylo nekdy ve ctyri hodiny rano - na ulici spousta paricich lidi, vino, souvlaki, hudba, tanec / a odbadku tolik, ze pokryvaly celou plochu ulic a bylo nutno se jimi doslova bvrodit :) Trosku sok. Kdyz jsem se na tato mista vratil po te, co jsem se trosku vyspal, daqlo by se ze zeme jist :) Vsechno perfektne uklizene.

A s tim nacionalismem v Nemecku se mi to moc nezda. Jezdim tam casto a nikdy jsme nemel problem. Naopak, znam treba dost Nemcu, co se uci i cesky :)

0 0
možnosti
S

Semper2

13. 4. 2009 12:17
Re: V Athenach je to mnohem horsi

;-D včeras´ Petruš psala, že v Němcích bydlíš, v Norimberku, tuším. Poněkud nekonsistentní ...

Jó, a musím ti oznámit, že Tvoje nenávistný hlody ( na hauptsajtně) o papeži, censorka včera všechny smázla. Bud ráda, mohla by si tě za to vyhrožování smrtí a atentátem na papeže, podat německá policie.

Posílám pusu (pod virtuální břízkou), abys nám nevyschla...;-)

0 0
možnosti
J

jural

10. 4. 2009 10:14
Jedna kamaradka Nemka

z Cach mela po roce zivota v CR na Nemce stejny nazor jako autorka tohoto clanku. :-))

0 0
možnosti
FP

forhend

9. 4. 2009 21:17
Nemusím chodit daleko, stačí Praha-Chodov a

vysokoškolské koleje naší budoucí "elity". Ty hovádka hážou veškerý binec z balkónů...Co na to říct? Že póvl zničí práci těch, kteří se chovají slušně, ať je to v SRN nebo ČR!:-/

0 0
možnosti
S

satankasss

9. 4. 2009 21:29
Re: Nemusím chodit daleko, stačí Praha-Chodov a

Jen se vsadím, že se tam moc často neukází, že? To je jeden z rozdílů mezi ČR a D.

0 0
možnosti
KM

mokrykcb

9. 4. 2009 20:38
Blbost

V Německu jsem tedy strávil ani ne týden v oblasti Drážďanska a když jsem přejížděl hranice zpět do Česka,tak jsem si říkal zas v té díře...

Já tam tedy viděl vše pěkně upraveno,pořádek a to nemluvím o službách,ubytování,dopravě atd.

Škoda že jsem se "vyskytl" zrovna v ČR a ne třeba v Rakousku - hned bych měnil..

0 0
možnosti
S

satankasss

9. 4. 2009 20:49
Re: Blbost

V Drážďanech je sice větší pořádek než byl v Lipsku nebo v Berlíně, ale ti lidé tam - něco otřesného. Jednu mojí spolužačku, taky cizinku, napadl jeden "árijec" jen proto, že měla neněmecký přízvuk. Holka strávila týden v nemocnici... Zdá se Vám tohle normální?

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

9. 4. 2009 19:34
To je tak

V každém národě jsou různé skupiny, např. bohatí, střední třída, chudí ... a potom póvl.

Dokud ty první tři "třídy" budou dodržovat status quo, tak sice ty parky budou plné flašek, který nadělá póvl, ale vždy je někdo uklidí. Tohle je případ Německa.

U nás ne, u nás si každý hledí svého a občanská společnost je Čechům k smíchu. Já vím, že i ta občanská společnost má svoje proti (špehování sousedů je v Bavorsku oblíbené; když v neděli nejdete do kostela, tak odpoledne vám u dveří zvoní farář a má plno dotěrných otázek) ale dokud Češi nezačnou žít spolu a ne vedle sebe, tak nikdy nebudeme v té lepší části Evropy.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

9. 4. 2009 19:35
Re: To je tak

P.S. Ty koše zmizely, protože je známo, že se v nich dobře schovávají bomby. Podobné je to např. ve Velké Británii ....

0 0
možnosti
JU

Nubby

9. 4. 2009 19:02
Zajimave...

...ja osobne jsem v Nemecku stravil take necely rok a mam uplne opacne zkusenosti. Vsude bylo opravdu cisto a Nemci se chovali fajn. Totez v USA...tam jsem zil 2 roky, na Americany mam ty nejlepsi vzpominky, prestoze je svet nenavidi. Nejhorsi zkusenosti mam naopak s Cechy a HLAVNE s Polaky...ono nic horsiho, nez jsou Polaci, jsem asi nikde nepoznal a to jsem stravil v zahranici tretinu zivota. Jinak s Cechu mam nejhorsi zkusenosti s Prazaky, to je taky kapitola sama o sobe...

0 0
možnosti