Masturbace pomáhá proti rakovině prostaty aneb Mýty světem vládnou

„Masturbace chrání před rakovinou!“ píše s nadšením německý Bild a jedním dechem dodává, že dříve se mylně sebeuspokojování bralo za škodlivé. Mělo údajně způsobovat hloupost a slepotu. „Nesmysl! Opak je pravdou!“ píše Bild, který se odvolává na blíže nespecifikovanou australskou studii.

Srdce mi poskočilo radostí. Prima, prima. Super matroš na článeček. Stačí zavolat nějakému urologovi, aby mi to potvrdil a bude, říkala jsem si a s chutí jsem četla „zaručené pravdy“ dál.

„Masturbace nejenže uvolňuje, ale je také zdravá.“

Už jsem se viděla jako matka, která svému synáčkovi bude zasvěceně dávat dobré rady do života typu: „Masturbuj, chlapče, co můžeš. Budeš zdravý jako řípa!“

Tak, teď už jen zavolat. Z mobilu se ozval příjemný hlas urologa, který byl ochotný odpovídat na cokoliv. Tedy, téměř na cokoliv. Bohužel, mi ale radost vůbec neudělal. Té „super pravdivé studii“ se vysmál. Prý to tak není ani náhodou, za všechno mohou geny a onemocnění prostaty nelze ovlivnit.

Bum, a mám po žížalkách.

„Kdyby byla pravda, co ta studie tvrdí, potom by rakovina prostaty neexistovala,“ ujistil mě ještě urolog, čímž mě alespoň pobavil.

Pánové, jak jste na tom? Masturbujete? Potom vězte, že je vám to houby platné. Pokud máte špatnou genetickou výbavičku, ráček vás nemine. Je mi líto. A mohlo to být tak krásné a jednoduché zároveň!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Světlana Kadeřábková | neděle 15.3.2009 21:49 | karma článku: 17,22 | přečteno: 2761x