Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Deleter

27. 4. 2010 8:39
Ano, autore,

práce předchozích generací ve zkratce: Komunistický puč, znárodnění, rozkrádání, devastace, budování socialismu, 1968, morální devastace,  1989, rozkrádání, tunelování, morální devastace.

To je ta negativní část. Pozitiva jsou taky, převažují však?

0 0
možnosti

absolutus

26. 4. 2010 18:26
ČSSD

ČSSD stejně vyhraje volby. Pan Paroubek, pokud bude chtít, tak bude premier. A ČSSD se stane největší politickou stranou v ČR. Pokud tak rozhodnou demokratické volby, tak si pište přátelé co chcete. Stejně to nezměníte. Rozhodne většina, a vy to nejste.;-D

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

26. 4. 2010 18:45
Re: ČSSD

tak premier ... inu tak, zrejme uz jyrka nasel nekoho, kdo s nim bude ochoten spachat koalici ... dosud to vyloucily vsechny politicke strany majici sanci dostat se do ps, vcetne komunistu. nebo to snad bude zase osvedcene "beee, nikdo me nema raaad, nikdo si se mnou nechce hraaaat" ? ;-)

0 0
možnosti

strnádek

26. 4. 2010 18:00
STÁŘÍ NENÍ NEMOC ALE VĚK

Dobrý den Aleši.

Jste mlád - stár 34 let - a přece moudrý člověk. Kéž by Vás ve vaší mladé generaci - 

s těmito nározy v BLOGU - bylo co nejvíc ! Potom by žádná "válka generací" nemohla nastat. Máte pěkné jméno ... i náš syn ( je ve vašem věku ) dostal od nás = RODIČŮ = jméno ALEŠ. Jsem už také důchodce - stár 67 let - a vážím si každého rozumného

člověka bez rozdílu na věk. STÁRNEME VŠICHNI - I TA OMLADINA CO NÁS DNES SPROSTĚ URÁŽÍ - JEDNOU ZESTÁRNE. VĚK NENÍ ZÁSLUHA - KAŽDÝ KAŽDÝM ROKEM ZESTÁRNEME O ROK. Ano - mladý věk - je přednost ... avšak co s ním,

když rozum schází ?? Přeji všem mladým, co nás dnes na FACEBOKU neopodstaněně vulgárně uráží - aby za 20 -30 let neprožívali hulvátství od svých dětí - jaké MY dnes musíme strpět od NICH !!

0 0
možnosti

strnádek

26. 4. 2010 17:41
STÁŘÍ NENÍ NEMOC ALE VĚK

0 0
možnosti

mubu

26. 4. 2010 17:13
Někdo považuje

chrlení nenávisti a sprostot za projev svobodného vyjadřování - viz pan Ziegler ve svém blogu před chvílí. Kdo se proti takovému svobodnému projevu, tak je podle něj "rudý", hlupák, .... , takže svobodu projevu uznává jen u sebe.   

0 0
možnosti

petes

26. 4. 2010 17:08
podekovat predchozim generacim?

Jsem stredniho veku a kdyz se podivam na ty starsi, "kterym bych mel naslouchat", tak zjistim, ze se tim zivotem (zvlaste pak za totality) a take tim co udelali (pichacky) tak nejak proklouzali bez toho, aniz by neco "vybojovali" nebo nechali neco "na cem by se dalo stavet". Takze je treba je premluvit, aby - nez nas navzdy opusti - aspon neco dobreho po sobe zanechali.

0 0
možnosti

janny - ban za vrhačku mimin

26. 4. 2010 17:01
cti otce svého a matku svou

Je jedno z přikázání Desatera. V dnešní době / i v době nedávné, bolševické/ je Desatero vysmíváno, nebo z veřejného života rovnou vytěsněno. Je o něm vůbec dnes ve "svobodné době" zmínka v učebnicích na základce ?

Takže se pak nedivte těm dopadům......rodiče někdy nevědí jak vychovávat a někdy raději děti nevychovávají vůbec. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Narozen v roce 1976.
Pracovník v pojišťovnictví.
Hobby: politika, hudba, divadlo, literatura, historie, film, cestování.
Pocházím z venkova, ale od roku 1996 bydlím v Praze.
Pracoval jsem v různých oborech, např. v cestovním ruchu, překladatelské firmě, marketingu apod.

Seznam rubrik