Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

lrx

28. 9. 2009 18:01
Ale proboha...

Váš hloubavý článek na téma morální bída jakési televizní show je poněkud úsměvný. Dosti mne překvapuje, že intelektuál jako Vy bere pořady tohoto typu tak smrtelně vážně, a dokonce cítí potřebu své názory veřejně prezentovat.

Osobně mi ani tolik nevadí nějaké to sprosté slovo, ale po přečtění poslední věty je pro mě tento článek po morální stránce hned v závěsu za onou "soutěží", kterou tolik kritizujete. Za to byste zasloužil nakopat do zadku.

0 0
možnosti
H

hanick

23. 9. 2009 1:18
Plný souhlas

Arogance, povyšování se, ponižování naivních mladých lidí a sprostota čišící z úst hlavně slovenského porotce Pavla Habery. Během jednoho večera jsem napočítal 14 cenzurových písknutí na slově "3,14ča  a dalších". A bohužel obě porotkyně také nemají daleko k sprostotou zavánějícím výrazům. Vyřadili skvěle zpívajícího mladého adepta s kytarou asi jen proto, že byl obézní nebo kdovíco se porotě nezdálo. Přitom o pohlednosti porotkyň si mohu pouze vytvořit posudek dle vyhřezlých ňader a operací znetvořeného nosu.Poté pustili do dalšího kola amatérského kulturistu ze Slovenska s pohledným ksichtečkem a malým mozečkem, jehož hlasový projev se dal hodnotit pouze minusovými body.  Špatný příklad pro tisíce hltačů pořadu rekrutovaných právě z řad nejmladší generace! Můžeme pak od nich požadovat, aby byli slušní? Máme právo si stěžovat, že se chovají vulgárně  k rodičům i ve škole k učitelům? Budou vědět něco  o úctě a shovívavosti k těm, kteří jsou jaksi méně dokonalí a úspěšní?

0 0
možnosti
D

duhastrecht

22. 9. 2009 22:03
Superstar

je trapná show pro IQ menší jak 50, jak pěvci, tak diváci, dělat tomuhle porotu, byť za slušné prachy, řekl bych těm "umělcům" mnohem horší slova.

0 0
možnosti
VT

Kavka

22. 9. 2009 19:12
Já si myslím

že je to věc nabídky a poptávky. Dokud se lidé na tuto "rádoby zábavu" dívat, bude se do této "soutěže" hlásit spousta uchazečů s vidinou tučné odměny za vítězství a následného snadného výdělku z prodaných desek. Když jsem se dívala a viděla některé ty děti, být to moje děti, tak jim to zakážu, naplácám jim, vynadám, aby nedělali rodině a sobě ostudu. Jenže řada rodičů tyhle ty své "zázraky" podporuje a ještě je tam tlačí. Porota od prvního kola kdysi pžed asi pěti lety notně zhrubla a taky se chová hodně nadřazeně, směje se těm nekritickým nešťastníkům do obličeje apod. , slovně je zesměšňuje. Ale dokud tento pořad bude mít sledovanost, bude ho Nova do nekonečně omílat ještě až budete v penzi:-/Rv

0 0
možnosti
S

stedrik

22. 9. 2009 18:24
co je chlapče , nevzali Vás

nic si z toho nedělejte, takových soutěží ještě bude. Já osobně bych některý soutěžící vypráskal bičem do pracovních táborů a sebral bych jim volební právo.Když retardy, tlustý fifleny apod. nemají soudnost vlastní, tak to podle toho taky tady vypadá. Soutěž  je snad o spěvu a né se předvíst jako ten největší debil. Na to si může dojít do místní putyky na karaoke.

0 0
možnosti
A

akki

22. 9. 2009 18:04
Za tu poslední větu

by vás měli přehnout přes koleno a pořádně naplácat!:-/

0 0
možnosti
PD

Petr1234

22. 9. 2009 16:40
ok

takže kdyby tam suše seděli 4 porotci a nic by skoro neříkaly, tak by to asi bylo hrozně zábavný. Je to prostě show a pokud si někdy slyšel zpívat madonnu na živo, tak bys pochopil, že superstar nemusí umět zpívat. A že tam vyprovoděj dementy neslušně je v pořádku, nemaj tam lézt.  A všechny ty pipiny co mají skřehotavý hlas at si vybrečej oči venku. Je jasné, že nadáváš na tu kozatici co jí úchyl hejma pustil do druhého kola aniž by zpívala, ale to jsou určitě všechno promyšlené tahy jak udžet diváka u televize. A navíc kdo opravdu dokáže zpívat, tak se do dalšího kola dostane skoro vždy.

0 0
možnosti
JE

canabis

22. 9. 2009 16:29
to už dávno shit byl

tak nevím , ale někteří soutěžící můžou bát rádi že se jim porota jen vysmála a vyhnala je slovně - osobně bych to u některejch dementů co tam šli bral jako drzost a vzal ho tyčí - at si dement uvědomí že ta porota viděla 10 000 retardů a 1000 čehosi co už se aspon trochu dalo

0 0
možnosti
T

tromi

22. 9. 2009 15:55
a hlavně v porotě sedí čtyři naprosté nuly

0 0
možnosti
N

Neva

22. 9. 2009 15:46
S autorem lze víc než souhlasit

On totiž problém soutěže spočívá v tom, že žádná pravidla nemá, snad jen věk od - do. Jestli tam nechají přijít dementy, ať je tam mají, ale je fakt, že i vyhodit někoho odněkud se dá slušněji. Autor poukazuje hlavně na celospolečenský současný problém - sprostota a zrada vítězí. Pak tak vypadá i televizní a filmová kultura.

Jistě, že si každý může televizi vypnout nebo přepnout na jiný program, ale poslední léta v hlavním vysílacím čase už pomalu není na co koukat, na co přepínat. A kolik peněz stojí programy, na které se nedá dívat, ani nemluvě.

0 0
možnosti