Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Edmund Černá Zmije

15. 7. 2008 9:45
Pokroucené uvažování autora

Autor článku přece ví, že Čunek je vinen (presumpce viny). Protože audit tuto vinu neprokázal, autor označí audit jako zbytečný.

;-D

Bravo, uplatnil byste se skvěle v 50. letech jako prokurátor. :-P

0 0
možnosti
JK

Horolezec-29

15. 7. 2008 9:47
Re: Pokroucené uvažování autora

Naprosto přesně, mám ten samý pocit.. R^

0 0
možnosti
JK

Horolezec-29

15. 7. 2008 9:26
Článek plný zvratků..

Nic jiného. A propos snad všem (!) již je jasné, že osoba jména Čunkova nebo této osobě další osoba velmi podobná nemá co v politice zkrátka pohledávat..

Řečeno diplomaticky: tak rozporuplná osobnost včetně tak neprůhledného financování svého pobytu na této planetě může zastávat tak vysoký (ministerský) post snad jen v naší BABANA REPUBLICA CECHUA.

Anebo ja jak já říkám v českém ČUNKYSTÁNU je vše naruby.. Díky Vám a Vašemu myšlení se právě už mnoho let točíme v jednom začarovaném kruhu a dáváme dokola šanci a příležitosti těm, co už dávno zklamali a měli stát buď u lopaty nebo si odpykávat trest ve věznici s ostrahou..

:-©Rv

0 0
možnosti
JM

saho1

15. 7. 2008 10:19
Re: Článek plný zvratků..

Co se divíš.Pod vedením odSS je vše možné.Přece si Myrek nenechá padnout vládu.(Y)

0 0
možnosti
PS

wbgarden

15. 7. 2008 8:37
Nějak zapomínáte

na jeden základní problém - nějaká dáma vás přes dveře spatří jak si strkáte něco do náprsní kapsy a když budete dostatečný zájem, tak za pět let vás může obvinit....sám si jistě můžete doplnit z čeho. Nikoho se nezastávám nikoho neobviŇuji, ale problém pana Čunka je absolutně zástupný a zbytečně vytahuje státní peníze a teď dokonce peníze pana knížete a navíc samozřejmě maskuje problémy jiné - radar - ruský generál v Lidovém domě, testy raket, dodávky ropy...

0 0
možnosti

lopee

15. 7. 2008 8:47
Re: Nějak zapomínáte

Je ČR s někým ve válce? Pokud ne - osobně o tom nevím, což ovšem něco podobného nevylučuje, ať si jde do Lidového domu generál, jaký chce. Výrazně horší by bylo, kdyby se politikové scházeli s generály někde tajně. 

Celý ten problém okolo pana Čunka zástupný není. Jen ukázal, že tu jsou problémy, které popsal autor blogu. Audit jako takový je zbytečný v tom smyslu, že nám nic neukáže. Osobně nechápu, jak může někdo rozhodnout bez toho, aby měl 700 stran textu. Pan Čunek měl prostě odstoupit, do vyřešení případu nebýt ve vládě. Na politika by měla být jiná měřítka. Teď se jen ukázalo, že nejsou. Vítězem toho všeho je ODS a ČSSD.

0 0
možnosti
PS

wbgarden

15. 7. 2008 8:25
Nějak zapomínáte

0 0
možnosti
JN

BAR1

15. 7. 2008 7:29
Poloviční část firmy s majetkem za 13 miliónů prodána za 3,5

Ze zprávy která již je na "knížecím" webu vyplývá že hlavní ztránky ze spisu nebyly auditorům poskytnuty ahlvně by mě zajímalo kdo v ČR věří tomu, že když je soukromé firmě exkluzivně s vyloučením konkurentů prodán poloviční podíl na firmě vlastnící byty a hotovostní rezervu přes 11 mil za 3,5 miliónu tak že je to čisté  a bez úplatku pro vedení města, které to schvalovalo a  kde tehdy Čunek byl...:-©:-©:-©

0 0
možnosti
JN

BAR1

15. 7. 2008 7:24
Schwarzenberg -věrná předloha pro Trautenberga

..jenom více spí......

0 0
možnosti
H

hejkal13

15. 7. 2008 6:33
zbytečný?

Všichni už několik dní ví že audit dopadl pro Ćunka katastrofálně. Jsou toho plné média, každou chvíli vyskočí zaručená zpráva, každou chvíli někdo zvedne prst a káže. Nevěříte Čunkovi ? Máte na to všichni právo. Nevěříte Schwarzenbergovi? I na to máte právo. Věříte novinářům? Těm kteří denně zaručeně a s předstihem informují o výsledcích auditu aniž by ho kdy četli? Vynesli jim snad Schwarzenbergem najatí detektivové zprávu jako naše bezvadně fungující a nezavíslá policie?

Chápu že už málokdo má trpělivost s Čunkem. Proč se ale navážet do Schwarzenberga? To je ubohé!

http://zpravy.idnes.cz/vysetrovani-kauzy-cunek-pokracuje-audit-neni-dokonceny-p2b-/domaci.asp?c=A080714_201905_domaci_ban

0 0
možnosti
U

ur=BANcová

15. 7. 2008 1:36
Jen tak dál, nenechte se ukřičet

To víte, něco musíme těm naivům odpustit, ale v hlavě jim snad nějaká stopa po vašich argumentech zůstane. Samozřejmě dávám karmu.

0 0
možnosti
S

Semper2

16. 7. 2008 0:28
Re: Jen tak dál, nenechte se ukřičet

Tak Vy Urbancová, jste to stipendium na marxistické Yale v US ještě nedostala ? Budete muset proti Čunkovi ještě více zapracovat - to víte nic holt nejni zadarmoRvRvRvX

0 0
možnosti
MKI

Milan Kolář

15. 7. 2008 1:07
Soudruhu redaktore,

vraťte se zpět do Lihového domu a tam spokojeně s Rokem a bývalým bolševickým oficírem Tvrdíkem vymýšlejte další kulišárny. To že něco přesahuje vaše schopnosti chápání, ještě neznamená, že je to špatně. Ale to že tady výplod své nižší duševní schopnosti vnucujete ostatním je otravování a obtěžování. Tedy, vraťte se mezi své soukmenovce a neotravujte.

0 0
možnosti
W

wood

15. 7. 2008 0:46
zbytečný audit

Kníže Schwarzenberg musí zveřejnit částku,kterou za  tento  "audit "  firmy Kroll zaplatil.Protože to byly naprosto zbytečně vyhozené peníze.Jen proto aby nemusel odstoupit a udržel se u koryta,měl by cca dvojnásobek této částky přispět  na těžce nemocné a umírající ldi v této republice.Jinak to není šlechtic ,ale obyčejný paznecht,který si dělá z občanů této země blbečky.Rv

0 0
možnosti
JH

Fibi

15. 7. 2008 9:25
Re: zbytečný audit

Promin, ale co te vede k nazoru, ze to platil Schwarzenberg ze statnich penez? Pokud si pamatuju, chtel tu firmu platit ze sveho. A ikdyby ho to stalo 150 MKc, tak nam vsem je po tom prd. Jsou to jeho penize a jeste jednou rikam, nic nam po tom neni. A on je Schwarzenberg nejak v ohrozeni? Ja nevim, nemam pocit, ze by na nej nekdo v tehle republice nejak nasazoval. A pokud to platil ze sveho, proc by mel a musel prispet na nejakou dobrocinnost. Promin, nemam nic proti dobrocinnosti, ale poukd vim, je principem teto cinnosti DOBROVOLNOST. Nejsme tu v Slovacko sa sudi, kde pan soudci daval tresty 14 dni v chladku a 50kc na sirotky. A proc by mel byt pazneht?

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Narozen v roce 1976.
Pracovník v pojišťovnictví.
Hobby: politika, hudba, divadlo, literatura, historie, film, cestování.
Pocházím z venkova, ale od roku 1996 bydlím v Praze.
Pracoval jsem v různých oborech, např. v cestovním ruchu, překladatelské firmě, marketingu apod.

Seznam rubrik