Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

sir Humprey

28. 5. 2009 13:31
Jistě, pokud se nasadí Policie, máme se nač těšit.

0 0
možnosti
KB

Kolokol

28. 5. 2009 9:52
V jednom s vámi nesouhlasí

Píšete: Každý názor - pokud není v rozporu s Ústavou ČR a Listinou základních práv a svobod - je přece plnohodnotný a musí být respektován, i když s ním lze polemizovat, dohadovat se či jej odmítat.

To je zásadní omyl. Respektováno by mělo být právo názor vyslovit. Toť vše. Nevím proč by každý názor měl být plnohodnotný?

0 0
možnosti
JJ

J-irik

28. 5. 2009 9:45
Mas pravdu, Alesi, ale

ale Paroubek s dehonestaci zacal - zacal s urazkami politickych oponentu (vyroky o dusevnim zdravi tech, kteri nevoli CSSD), negativni kampani bez vlastniho programu... Ale hlavne neskutecnou urazkou zdraveho rozumu nesmyslnymi sliby a "resenim" ekonomicke krize.

Hazeni vajec neni reseni a uz prerostlo unosnou mez. Melo by se s tim prestat, rekl bych. Ovsem jak chces jinak toho ignoranta Paroubka presvedcit, at se zacne chovat normalne?

Vcera jsem videl kousek zaznamu s hazeci vajec. Kdosi v davu Paroubkovi rekl: "Jen chcete zadluzovat tuhle zemi!" a Paroubek odpovedel doslova: "A co chces ty?" UGH, tohle prece nema nic spolecneho se zakladni slusnosti.

0 0
možnosti
PJ

Hip

28. 5. 2009 8:55
projev nesouhlasu

je právě tou demokracií, kterou bráníte. Paroubek s nikým nediskutuje, kampaň založil na úrážení ODS. Spousta lidí se tu na různých fórech vyjádřila, že ODS nesnáší, ale budou je volit jen aby Paroubek nevyhrál. To on učinil společně s rathem z čssd nevolitelnou stranu. Proto není důvod se domnívat, že vrhači vajec jsou příznivci ODS. Jsou to lidé, na které neplatí Paroubkovi lži a populismus a nechtějí aby naší zemi vládlo takové hovado na postu premiéra s Ráthem na ministerstvu vnitra.  Doufám, že těch vajec schytá ještě hodně a těším se, až přijede na Moravu. Už mám nachystaný 6 měsíců uleželý náboj;-D.

0 0
možnosti
V

VZB

28. 5. 2009 8:47
Demokracie a důchodci

Já jsem na různých diskuzích několikrát napsal svůj názor na soudruha Paroubka. ale Vám, ho asi budu muset ještě zopakovat.  Nemám nic proti i žádné   legální politické strně, s vyjímkou KSČM. Ta měla být zrušena

18. listopadu 1989.  Komunismus je nejhorší společenský řád, který vymyslel starý syfilitik. Já jsem z toho musel!!! dělat státnice, dodneška je mi z toho na zvracení. Pokud ovšem členové ČSSD si zvolí za svého předsedu takového člověk, jakým je soudruh Jiři Paroubek, potom jim nerozumím. Demokracie ale není to, že důchodci vrátí komunisty do vlády. Na podzim po vítězných sestaví vládu s KSČM. Pak i část jejich voličů pochopí, že to nebyla ta správná volba.  Důchodci v naši vlasti se zamilovali do soudruha, který jim dovede promluvit do duše. Ale ta duše je pěkně zteřelá, plná morálních záplat za všechny ty roky prožité v socialismu, je plná nenávisti, zášti, závisti. To dělá z lidí komunismus.  To házení vajíček je snad jenom začátek.

0 0
možnosti
J

jural

28. 5. 2009 13:30
Re: Demokracie a důchodci

...Ale ta duše je pěkně zteřelá, plná morálních záplat za všechny ty roky

prožité v socialismu, je plná nenávisti, zášti, závisti. To dělá z lidí

komunismus.....

Ale blbost, to je normalni stari. Taky takovi jednou budete.

0 0
možnosti
JV

notabene9

28. 5. 2009 7:01
Z příspěvků..

Z komentářů zde i jinde je patrno, že atmosféra ve společnosti se vyvíjí ke stále násilnějším konfrontacím mezi názorovými odpůrci. Zda to společnosti prospěje, posuď každý sám..

0 0
možnosti
L

Lyndon

28. 5. 2009 3:42
Vždyt

je to Jyrka, který stále volá po lidové demokracii.Ted ji tu má v plné kráse!A co to?Nelíbí?Jak se do lesa volá ,tak se z lesa ozýváR^

0 0
možnosti
M

markr

28. 5. 2009 2:41
Škoda vejce, které padne vedle!

Nejsem nezvedený teenager, bude mi brzy 60 a vím svoje. Po prvním vrženém vejci ve mě jako v technikovi začala růst myšlenka na sestrojení vejcometu, nakonec jsem po několika optimalizacích dal přednost pneumatickému principu s parametrickým, adaptivním infrazaměřovačem. Po vržení 10000 vajec se náklady na vývoj zaplatí a počítám, že by se tak mohlo stát již při třetím použití vejcometu.

---

A Vám, milý mladý příteli bych doporučil ze svého slovníku vyškrtnout "fyzický útok". Starý pes, který v životě párkrát dostal přes hubu, totiž na rozdíl od Vás ví, co to takový fyzický útok je.

0 0
možnosti
SR

Elev

28. 5. 2009 2:28
Odplata

mladych lidi za to, ze byli zesmesneni a prirovnani k buranum, ze jejich nejlepsi ani nedokazou pul roku predsedat evrope na sebe nenechala az zase tak dlouho cekat.  Neni prijemne si zajet do sousedniho statu a doslechnout se, ze Cesi sou burani, kteri ani nedokazi 6 mesicu predsedat evrope. Tak ani neni k divu jejich rozhorceni nad strujcem jejich ponizeni. Jen doufam, ze Paroubek nebude napadan jen vejci a ne jinymi duraznejsimi, a zivotu nebezpecnejsimi protesty.

0 0
možnosti
SS

sovjetskij sjekundomjer

28. 5. 2009 1:47
Já jsem to říkal...

hned po tom prvním hozeném vejci, že to nemůže přinést nic dobrého. Přesně jste vystihl to, co si myslím... KarmaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Narozen v roce 1976.
Pracovník v pojišťovnictví.
Hobby: politika, hudba, divadlo, literatura, historie, film, cestování.
Pocházím z venkova, ale od roku 1996 bydlím v Praze.
Pracoval jsem v různých oborech, např. v cestovním ruchu, překladatelské firmě, marketingu apod.

Seznam rubrik