Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

ozdoba

18. 9. 2008 15:12
Aleši, Aleši....

že vy budete takovej náš druhej Janek Kroupa....??? Taky blbnete, taky. Ale jde vám to dobře. Ten mamlas Kroupa taky, když už neví kudy -kam a dojdou argumenty, tak vyleze "z úkrytu" a představí se...... To je vůl, jako vy, Aleši...!!!Rv:-/Rv 

0 0
možnosti
ŠF

stev

17. 9. 2008 18:35
Pane Kadeřábku, naprostý souhlas.

Pane Kadeřábku, naprostý souhlas. KarmaR^

0 0
možnosti
JR

vypsanafixa

17. 9. 2008 17:24
kdo ví

Vůbec ho nemusel nikdo řídit, tito hlupáčci s vysokou sociální inteligencí, kteří zamořují naše politické strany, vycítí snadno, co se po nich chce, i když to třeba zrovna nikdo neřekne nahlas. Je to lidský odpad. Jejích síla je ve smečce, jsou to hejna pohybující se vpřed pomocí mobilů a pisoárových porad.

0 0
možnosti
JR

vypsanafixa

17. 9. 2008 17:26
Re: kdo ví

Větším průsvihem je rozsudek v kauze Kořistka - Dalík. Poukazuje na to, že se Topol pohyboval ve špatné společnosti. Někdo by dokonce mohl říct, že Topola vynesla nahoru tlupa spiklenců, jak už to  v MS kraji chodí

0 0
možnosti
PB

arrosage

17. 9. 2008 17:09
no jo..

slušný premiér už by za takové situace dávno odstoupil.. jenže slušnost, není vlastnost, o které by měl ten současný premiér nějaké ponětí..

.

a pitomci se dál budou hádat jestli jsou lepší socdem nebo odesáci.. nevidíc, že všechno je to stejná verbež.. :-©

0 0
možnosti
JP

johnpeters

17. 9. 2008 16:58
ted uz se vedeni ods...

napsano hodne ostre,ale je na tom halda pravdy.ja jsem nrozeny na zizkove,a poznal jsem v zivote skoro celou zizkovskou galerku,ktera ke mne chodila do vinarny.to bli zlodeji,rvaci a grazlikove,casto za sve delikty zavreni.ale vite,vazeni,co meli-meli svoji cest,a sve prohresky umeli priznat.to ti soucasni lumpove,hlavne ti nahore-to je jina kava-lumprny udellaji,ale kdyz to praskne,tak za to pykat,to ne.jsou to totiz zbabeli hajzlove,kteri nevedi,jak se vykroutit,aby nemuseli za svou vinu nest taky trest.howg.

0 0
možnosti
JM

H. Mlet

17. 9. 2008 16:50
A co budete psát

... až (třeba) Nejvyšší soud vyřkne v kauze Kořistka opačný verdikt, stejně jako soud nižší instance?

Totiž i méně bystrý pozorovatel vidí, že tady stojí tvrzení proti tvrzení, u kterého žádný další svědek nebyl - tedy, že jde stěží něco prokázat. Ono to nejde.

Ale údernost článku hodnotím na jedničku, agitace Vám jde dobře.

0 0
možnosti
T

tromi

17. 9. 2008 17:09
Re: A co budete psát

aco agitky Zieglera, Polaneckého, Kulhánka? taky se ti líbí?

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

17. 9. 2008 16:48
Vaše nezkušené mládí Vás omlouvá

Vynášet soudy umíte,problém je, že bez znalostí a faktů.Stejně tak mohu já prohlásit a stejně pravdivě, že jste propuštěn pro neserioznost a Vámi zaviněný bankrot Vaší spořitelny. A budu mít asi tak stejně pravdu, jako Vy. No nic, čas ukáže.Přeji dobrý den.Mimochodem:při totožném přístupu a serioznosti zdrojů, které berete jako nezvratný důkaz se Vám může stát, že se připojíte v hodnocení ostatních k Moravovi .Jak? Takhle:Mládeži patří budoucnost.Konec konců, nic jiného si ti parchanti nezaslouží.....;-)

0 0
možnosti
MZ

ozzy79

17. 9. 2008 16:46
Mafián?

Haha.... Dá se sepsat podobná litanie, kde se může z mafiánství obviňovat každý politik v tomhle státě. Nicméně Paroubek stojí stále nejvýše, tohle jen neustálé plácání dokola, když si socani nedokážou najít jinej píseček, na kterém by si hráli. Trošku kreativity a něco nového by to chtělo.

0 0
možnosti