Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lojza

6. 3. 2008 2:31
Svět na zcestí

Pinglové a herci vládnou, technologové moci jako Roman a Bakalové utrácejí mld. okázalým způsobem, ale na Vítr Emmu nechají zhasnuté milióny lidí.Proč? u moci jsou nevzdělaní  ale všeho schopní jedinci, Tvrdíkové Dimunové Grossové aj. My jsme neschopní se hlupcům vzepřít! Jsme líní a nedůslední!!! Proč? Mizerná česká nátura - ironici a lajdáci proto nám vládnou hloupí sobci a egoisté. Vzdělanci mlčí a nechají se otrávit,,, Již nastává změna. Cítím to ve vzduchu jako Jirka !!!

0 0
možnosti

Kája

6. 3. 2008 2:06
Aleši, oni si o sobě hodně myslí a ani nevíjak jsou

hloupí, nevzdělaní, sobečtí a směšní. Proto mají kolem sebe podobné šmejdy jako Gross,Tvrdík, Dalík,Langer aj. To je tragický obraz naší nové politiky. Vůdce a ještě hloupý. To je totálně nevhodná kombinace. Porovnejt v čase vůdce Hitler,Německo v krizi a jeho progresivní program rozvoje společnosti. kdyby byly tehdy v okolí Hitlera také normální lidé vnímající rizika z tehdejšího vývoje (Noc dlouhých nožů1933 aj) tak se Německo mohlo stát lokomotivou svět. vývoje již 80 let. Ale USA  chtěli rozbitou a proto po I.sv.válce dopustily Hitlera k moci až do válečného stavu....!Jak asi USA odvrátí současnou krizi, když svět již nechce nekryté USD? Lidé přemýšlejte!!! Proč zbrojí???? Když chtějí demokracii=ta vylučuje válku. Proč strádat po válce??? Ano konečně přerozdělení zdrojů a toto jdeééééé! Putin nechce demokracii našeno typu, asi nám nechce dát své zdroje. Co nám zbývá?  Štěkat jako hladový kojotii??? Ne spolupracovat, ale šetřit . kde začít??? DOMA na projektech, jak píše Pepa!!!!§

0 0
možnosti

Dana

5. 3. 2008 21:20
Vůdce Paroubek

vnesl do politiky tolik nechutných nápadů a urážek, že se divím jeho ovečkám, že si to nechají líbit. Do voleb se snad dostanou lidé inteligentní?! Kde je jejich inteligence? Nechají se manipulovat a vláčetRv:-/;-( demagogem, hnaným touhou po moci tak silnou, že i prosťáčkovi z něho mují být trapně. Že se stala ČSSD pod mocivládou Paroubka nedemokratická, to jim zřejmě nevadí. Hlavně to korýtko! Také mi vadí, že pan Tvrdík, na co sáhl, to zkazil, zaplatili jsme jeho omyly my všichni, se hřeje na výsluní a určitě nemá malý plat! Pěkně ztloustlé prasátko a jak se mu u vůdce daří! Nechápu voliče, co je u této strany drží? Že se po tolik letech totality přiklánějí k dalšímu nekompromisnímu vůdci!

0 0
možnosti

Marty

5. 3. 2008 23:05
Re: Vůdce Topolanek

vnesl do politiky tolik nechutných nápadů a urážek, že se divím jeho ovečkám, že si to nechají líbit. Do voleb se snad dostanou lidé inteligentní?! Kde je jejich inteligence? Nechají se manipulovat a vláčetRv:-/;-( demagogem, hnaným touhou po moci tak silnou, že i prosťáčkovi z něho mují být trapně. Že se stala ODS pod mocivládou Topolanka nedemokratická, to jim zřejmě nevadí. Hlavně to korýtko! Také mi vadí, že pan Dalik, na co sáhl, to zkazil, zaplatili jsme jeho omyly my všichni, se hřeje na výsluní a určitě nemá malý plat! Pěkně ztloustlé prasátko a jak se mu u vůdce daří! Nechápu voliče, co je u této strany drží? Že se po tolik letech totality přiklánějí k dalšímu nekompromisnímu vůdci!

0 0
možnosti
VP

Profík

5. 3. 2008 20:17
Zase média "objektivně" informují.

Zase média "objektivně" informují. Proč je většina z nich tak odporně promodrá?

0 0
možnosti
VP

Profík

5. 3. 2008 20:23
Re: Zase média "objektivně" informují.

I když, teď jsem si přečetl článek na IDnes a kupodivu není zavádějící. Tak kde se tady bere názor, že v ČSSD se nic nerozhodovalo?

0 0
možnosti
I

i.marigor

5. 3. 2008 18:39
takhle ne

To už není jenom problém pana Paroubka.Rv

0 0
možnosti

Marty

5. 3. 2008 18:34
neznalost neomlouva

zalezitost radaru byla projednavana uz nekolikrat a uz nekolikrat byly usneseni ho nepodporit. pokud predseda pripomina tato rozhodnuti, tak to diktat neni

0 0
možnosti
LH

ant.

5. 3. 2008 19:12
...přesně tak...!!!

...kolikrát byla záležitost v ČSSD projednávána? Vždyť i Parouback prohlásil asi před 8 měsíci, že si dokáže podporu radaru představit. Žádné usnesení ho nepodpořit zatím nebylo přijato - zřejmě se mýlíte nebo lžete...a věřím tomu, že kdyby ODS prohlásila, že je PROTI  radaru, tak parouback a jeho šibalská tlupa bude PRO...!! A pokud se najde  někdo, kdo si myslí, že čssd je pořád ještě demokratická strana, tak se zřejmě jedná o silně momentálně postiženého jedince...8-o;-)Rv

0 0
možnosti

vahla

5. 3. 2008 17:58
Vnitrostranický "demokrat" Paroubek.

Nedemokratické praktiky pana Paroubka uvnitř jejich strany už jsou bohužel dávno čitelné. I se svými oblíbenci: Rath, Hašek, Sobotka. Tento čtyřlístek určuje styl celé strany. Ostatní poslanci jsou pouze zakřiknuté stádo poslušných ovcí, které nesmí na veřejnosti použít svůj vlastní mozek k vlastnímu názoru.

0 0
možnosti

jiří

5. 3. 2008 17:54
paní přenosilová

měla pravdu, když přirovnala Paroubka k Mussolinimu. Česká strana sociálně DEMOKRATICKÁ už není, pod vedením Paroubka, hodna tohoto označení. Demokracie je diskuse, kompromis, konzensus, toho Paroubek není schopen.

0 0
možnosti
TJ

vioš

5. 3. 2008 17:48
...

Paroubek je na konci s dechem.  Jeho jedinná činnost  je vytváření afér. Ty sice zčásti  vytváření  někteří agitátoři v médiích, nicméně jeho slova v přímém přenosu jsou neoddiskutovatelná. Paroubek je nyní  pro socdem kovadlinou na obou nohách.   Ovšem souhlasím, že poslanec, člen  organizace (politické strany),  která ho do voleb vlastně vyšle, (u velkých stran  rovnou zajistí zvolení) je třeba se podřídit názoru  strany jaký si odhlasuje na svém jakémsi jednání. Politická strana v parlamentu není anarchie.

0 0
možnosti

vahla

5. 3. 2008 17:48
Nejlepší věta na závěr

0 0
možnosti