Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

MiroTR

23. 6. 2008 15:44
Jeden rozdíl mezi

ČSSD a ostatními stranami tu je - ostatní strany perou "špinavé prádlo" doma a nesvádějí to na jiné strany. Pokud ČSSD utíkají poslanci, tak se ptám proč tak nespolehlivé lidi dávají na kandidátky ?

0 0
možnosti
MI

Ajetak

23. 6. 2008 15:23
arg

ona je politika špinavá napříč celým politickým spektrem.

navíc tahle argumentace "záhadnejch" přeběhlíků není úplná. Důvodů může bejt hafec. např. pokud sem poslanec s odlišným názorem než má vedení, jsem pod tlakem a vidim, že můj hlas stejně nic nerozhodne, tak nemá tolik cenu zbytečně třást se svým křeslem.

pokud ale vidim, že můžu věc rozhodnout, tak můžu aspon odejít ze své pozice s tím, že jsem vedení vrátil nátlak i s úroky...

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

23. 6. 2008 15:20
Kaderabku, Kaderabku...

...oznacovani "prebehlik" (nemam to slovo rad) a "konstruktivni" je veci obou stran, nezjednodusuj to.

Kdyz uz takhle nafes, pomni, ze hrozba rozpustenim vladni koalice je legitimni, pokud se vedouci strane nedari prosazovat treba reformy. Naproti tomu vyhazov za volbu prezidenta v rozporu s narizenim UV je masakr. Pomni (a to uz jsem Ti, tusim, psal), ze i kdyz to vlada nema lehky, nikdo z vladnich poslancu jeste nevyletel. Nebo snad jo?

A kdyz uz jsi u toho, premyslej, proc poslanci utikaji jen z CSSD. To mate na kandidatce tolik moralne slabych a korumpovatelnych? Tolik tech, co se nechali zvolit omylem, any vzapeti "zradili"?

0 0
možnosti
VR

varix

23. 6. 2008 14:39
Kadřábku, Kadeřábku,

voni sou slepej jak patrona.

"Přeběhlíci z ČSSD nejsou označováni negativními přízvisky...". Přeběhlík tedy není negativní přízvisko? Ale ono se jim těch negativních přízvisek dostalo mnohem víc: zrádce, zaprodanec, korupčník ap....

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

23. 6. 2008 14:49
Re: Kadřábku, Kadeřábku,

... vyvěšené parte ... ;-D

0 0
možnosti
PD

Petr1234

23. 6. 2008 14:22
nestrannost z článku přímo vyzařuje

Tvrdíš Kadeřábku, že jsou dvě varianty. Variantu A máš dvakrát delší a ve variante B si neodpustíš poznámku o tom, že Topolánek něokoho chtěl vyloučit z koalice (což je uplně něco jiného, než vylučování ze strany). Si normální ubožák, a tvůj mozek je zbarvenej do ruda a bude nám tady tvrdit jak se na to dá koukat s nadhledem? Kolik vyloučil lidí ze strany Topolánek a kolik Paroubek? Co Kadeřábku?

0 0
možnosti
JB

pegaska

23. 6. 2008 13:23
Když si přečtete Rathovy odpovědi...

tak zjistíte, že za všechno, ale opravdu za všechno může ODS ;-D Všichni oponenti jsou jednoznačně z ODS ;-D Neexistuje nic než dobrý Jirka a zlý Topolánek ;-D Dokud si člověk neuvědomí, že tahle osoba se podílí na tvorbě zákonů v naší zemi a ještě ji za to platíme daněmi, tak je to fakt k popukání... v souvislostech pak bohužel už jen (Y):-©

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

23. 6. 2008 13:26
Re: Když si přečtete Rathovy odpovědi...

Ber to s nadhledem ;-) Na idnes  zase za všechno  může Paroubek,takže plichta ;-D

0 0
možnosti
JR

honzarov

23. 6. 2008 13:09
MANIPULACE ? Součást názvu Manipulace Fronty iDnes

Po obědě vlítnu na iDnes a co nevidím. Ve 12.00 zveřejněný článek o možnosti pokládat dotazy Rathovi a ejhle, otázky možno pokládat pouze do 12.07 .

.

To vůbec nenaznačuje, že by redakce psala ty otázky sama. Jsem schválně zvědavý, kolik s tam objeví otázek od zdejších místních diskutujících.

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Narozen v roce 1976.
Pracovník v pojišťovnictví.
Hobby: politika, hudba, divadlo, literatura, historie, film, cestování.
Pocházím z venkova, ale od roku 1996 bydlím v Praze.
Pracoval jsem v různých oborech, např. v cestovním ruchu, překladatelské firmě, marketingu apod.

Seznam rubrik