Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Anup1

8. 7. 2008 16:53
Správně napsáno!

Váš článek působí na diskutéry charakterového ražení naší vlády,jako červený hadr na býky.Ale my,co Vám dáváme za pravdu ,dáváme KARMU ! A jak vidět,je nás dost.

0 0
možnosti
JO

Okos

7. 7. 2008 23:41
Od vás pane autore bych se pojistit opravdu nenechal.

Jste demagog a hloupý člověk. Dávat rozhodovat primitivům a parazitům (více zaměstnaní lidé k referendu obvykle nepůjdou) nějakou důležitou principiální otázku je nesmysl. Co myslíte, že by v referendu vyhrálo, kdyby byla otázka na prodloužení dovolené na tři měsíce? Nebo aby bylo pivo na pracovišti zdarma? Případně, aby byly nulové daně, nebo zda by se měla zrušit armáda. Zkrátka tohle jsou věci, které má rozhodovat parlament a ne mudrci od piva. A zřejmě též ne, lidé jako jste vy.

0 0
možnosti
AK

Alphik

8. 7. 2008 9:48
Re: Od vás pane autore bych se pojistit opravdu nenechal.

Dobrý den, fascinuje mě Vaše odsuzování lidí jen na základě toho, že mají jiný názor než Vy. Máte na to samozřejmě právo. Naštěstí principielní hodnocení lidí s jiným názorem, než je ten Váš, nebude jen na Vás. S pozdravem

0 0
možnosti
TT

tolan

7. 7. 2008 19:41
Zase ten pojišťovák

Ani jako zviditelnění se ten článek nestojí za nic. Člověče, se svým způsobem argumentace snad nemůžete získat jediného pojištěnce.

Co je to madqwert ? Tajná zbraň KSČSSd ?

0 0
možnosti
AK

Alphik

8. 7. 2008 9:51
Re: Zase ten pojišťovák

Dobrý den, moje články nejsou žádným pokusem o zviditelnění, pouze vyjádřením mého názoru. A nevidím důvod se za svůj názor stydět, i když s ním nemusí všichni souhlasit. Pokud jste si všiml, uvedl jsem několik zásadních otázek, které mě v souvislosti s radarem zní v uších - to, že na ně jako obyčejný občan ČR neznám odpověď, není moje vina, ale vina vlády ČR, která není schopna své občany přesvědčit a informovat. S pozdravem

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

7. 7. 2008 17:42
Bez vlhka v kalhotách.

Mohu Vás pane autore ubespečit, že podpis smlouvy mou důvěru v demokracii jen potvrdí, vláda má na to plné právo. Pocit ponížení naprosto žádný nebudu mít, a o  nějaké ztrátě samostatnosti nemám ani tucha -  vše spíš naopak. Mám totiž dost přehledu, rozhledu, informací i  soudnosti.. 8-o

0 0
možnosti
A

antizelenka

7. 7. 2008 21:27
Re: Bez vlhka v kalhotách.

taky bych se cítil ponížený, kdyby jsme ustoupili výhružkám z ruska

a demokracie je vláda většiny a demokratických principů vlády v zastoupení, ne  diktát  nějakého pochybného spolku financovaného potencionálním nepřítelem

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

7. 7. 2008 17:37
Jen drobné upozornění

Vzhledem k názorovému zaměření zdejších čtenářů Vás, milý autore, upozorňuji, že pokusy s naklikáváním karmy se tady na blozích již objevily, velký expert je pan Petržílek, se kterým sdílíte stejné politické přesvědčení. Je to jen shoda náhod?

0 0
možnosti
AK

Alphik

8. 7. 2008 9:55
Re: Jen drobné upozornění

Dobrý den, Vaše obvinění zcela odmítám. Karmu si nezvyšuji, nepíšu články kvůli tomu, abych měl vysoké hodnocení. A hlavně by mi to přišlo nefér. Ale Vy jste zřejmě typ, který prostě jen chce obvinit, aby pohanil a ublížil, takže se snažit Vás přesvědčovat o tom, že bych nikdy nic takového neudělal ani nikoho k tomu neisntruoval, je zbytečná činnost. S pozdravem

0 0
možnosti
X

Xman1

7. 7. 2008 16:47
Par uvah

Ja doufam, ze Rusko na oplatku dohodne s Kubou obnovu Ruskych zakladem a nainstaluje tam svuj vlastni  "protiraketovy system" Muze pritom vesele tvrdit, ze to je na obranu proti darebnym statum, ktere by chtely strilet rakety pres zapadni polokouli. Pokud u nas radar projde, nemuze na to Rusku nikdo rict ani popel.

Ale ted vazne: Kdo si vezme na triko trestne ciny, ktere tady americti vojaci zajiste spachaji? Treba to nebude hned, ale vyhledove urcite nekdo z nich neco vyvede. Na koho padne zodpovednost? Doufam ze na vladu, na ty co prosazovali radar.

A take, zamyslel se nekdo nad tim, jestli by nebylo vhodne podepsat smlouvu soucastne s Polskem (nebo Litvou) kde budou rakety? Neni nesmysl podepsat smlouvu, kdyz vubec neni jiste kde ty rakety budou?

Aby nakonec nekdo neprisel s myslenkou, ze kdyz uz v CR ten radar prosel tak jednoduse, tak by tu mohly byt prece i ty rakety, ne?

0 0
možnosti
A

antizelenka

7. 7. 2008 21:23
Re: Par uvah

rakety původně Paroubek taky chtěl, k tomu malému radaru, ale ..............

nějak se to zvrtlo s těmi volbami .......;-D

0 0
možnosti
PU

spalovac

7. 7. 2008 14:56
Stále stejné tlachy salonních levičáků

Nic nám nehrozí ale staneme se prvním cílem apod. :-)

Člověče že vám a Bursíkovi uniká strategický a politický význam a nemáte přehled je váš problém. Nepodsouvejte lidem nějakou servilitu - žádná se nekoná a konat nebude.

0 0
možnosti
JN

madqwert

7. 7. 2008 16:01
Re: Stále stejné tlachy salonních levičáků

ze by jsi nam ten strategicky vyznam sdelil, ale nehrozi co? ;-D

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

7. 7. 2008 14:52
Heh

neco podobneho jsem cetl uz pred vstupem do NATO. Recyklace? :-)

0 0
možnosti
JN

madqwert

7. 7. 2008 16:02
Re: Heh

kdepak, to bude tvuj sedy zakal ;-D

0 0
možnosti
JH

Jindrich Hojer

7. 7. 2008 14:45
souhlasim

Ano, souhlasim s obsahem tohoto prispevku. Radar NE.:-©

0 0
možnosti
KV

troglodit

7. 7. 2008 14:41
Po prve souhlasím

s většinou reakcí. Je to hrozný blábol se kterým naprosto nesouhlasím.Rv

0 0
možnosti