Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezjir

19. 5. 2008 18:11
to by nějaká buržoazie

musela existovat, aby to strašení KSČM, mělo nějaký význam. Pokud je to ale jenom strašidlo, pak se tím nemá smysl vůbec zabývat. Vy pane autore nějakou buržoazii znáte?

0 0
možnosti

Vladimír054

20. 5. 2008 18:15
Re: to by nějaká buržoazie

My to víme. Ale vysvětlujte to holt komunistům! - Ti, když si přivlastní moc, tak klidně ukradnou "kulakovi" jedinou krávu a "buržoustovi" holičské křeslo.

0 0
možnosti

Vikina

19. 5. 2008 16:38
Nesouhlasím

Jak pravil Rudolf II (alias J. Werich), je nutno se nejdříve historicky znemožnit. Ponechání existence KSČM je krok správným směrem, za chvíli vymřou a nebude je mít kdo volit. Mezitím totiž dokáží, že to jsou gypsové hlavy, naprosto nepolepšitelné, takže nezískají vliv ani na ty, kteří (a těch je hodně) jsou nasraní na nynější poměry a s nostalgií vzpomínají na staré časy, kdy se hodně lidem přece jen vedlo lépe a dokonce i existoval jakýsi právní stát oproti dnešnímu Kocourkovu. Dnes akorát nemáme ty koncentráky a politické vězně, to si dnešní nomenklatura umí ošetřit jinak.

Pokud by byla KSČ zakázána, spousta těch lotrů by prostě přešla do jiných stran (jako by i tak toho bylo málo), takhle zůstali ti nejskalnější v tom svém skanzenu.

0 0
možnosti

důchodce

19. 5. 2008 13:36
před několika málo dny,

na tom rudým candrbálu se nechal před tv kamerou slyšet soudruh Falmr, (ten hnusný práskač, co dostával za udávání lidí prachy, ale podle rozsudku soudu o tom nevěděl)že největší chybou (po roce 1948) bylo, že zrušili ( čti zničili) živnostníky. Takže všechny ty vraždy, plné lágry, statisíce zničených a nešťasných lidí podle toho lumpa chybou nebylo.

0 0
možnosti

Šnitlík

20. 5. 2008 18:21
Re: před několika málo dny,

Jako soudruh Stalin, je to pouze statistika

0 0
možnosti

hnedka_zdrapana

19. 5. 2008 13:08
komancheros

Problem komunisticke strany neni to co nekdy v minulosti udelala, ale jeji soucasna ideologie - prosazovani socialniho statu, vysokych dani, regulaci a dalsich opatreni na osekani svobod obcanu a poskozeni ekonomiky. Socialismus je nereformovatelny a tedy asi tezko se muze reformovat KSCM, aniz by zmenila vyrazne svuj program. S CSSD je to podobne, i kdyz o malinko lepsi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Narozen v roce 1976.
Pracovník v pojišťovnictví.
Hobby: politika, hudba, divadlo, literatura, historie, film, cestování.
Pocházím z venkova, ale od roku 1996 bydlím v Praze.
Pracoval jsem v různých oborech, např. v cestovním ruchu, překladatelské firmě, marketingu apod.

Seznam rubrik