Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

McCorner

15. 3. 2008 19:22
Amerika

Souhlasím s autorem, že pan Topolánek jako politik mohl slova volit trochu jinak, ale taky nemusel. A řekl to tak jak to cítí bez nějakých diplomatických zjemňování. A plně s ním souhlasím.

Ohledně té zprávy ... je to stejné jako kdyby nějaká česká organizace napsala zprávu o tom, jak jsou v Americe čtvrtě kde žije jedna komunita a člověk z jiné se tam bojí jít (vyprávění kamaráda který teď žije v Americe).

O tom, že původní obyvateleé ameriky jsou v podstatě zavření v rezervacích a automaticky jsou dáváni do "zvláštních škol" přibližně tak jak u nás romové (podle informací, které mám z netu, či novin).

Kde informace, které by mohli negativně působit se raději zamlčí, nebo se řeknou tak jak to USA vyhovuje (zbraně hromadného ničení, které měl mít Sadám, mučení věznů atd.)

Efekt takové zprávy? nulový stejně jako té americké. Kolik z nás si na ni za měsíc vzpomene? A ohledně té sebereflexe a naslouchání, je v té zprávě o tom jak řešit romskou otázku? Asi ne.

0 0
možnosti
JC

jacek097

15. 3. 2008 12:04
Topolanek ma pravdu

v cem je kredit USA aby hodnotily stav nasi zeme, navic sami priznali ze pouze prostrednictvim verejnych zdroju tedy tisku... hahaha. Kauze je od pocatku zmanipulovana a ted uz ani nevime kym, zda-li odpurci Cunka nebo Cunkem samotnym. a USA z toho vyvozuji zavery pro CR!!! hahaha. Co se Cikanu ve Vsetine tyce ma Cunek mou plnou podporu, co se tyce jeho majetkovych vztahu, to je velmi divne, ale skutecnost nezname... Z novin se dovime prd a uprimne mne to ani nezajima, mne zajimaji skutecna rozhodnuti tohoto pana a ty hodnotme...

0 0
možnosti
H

HDDnevim

14. 3. 2008 14:12
Svatá Amerika

Souhlasím s Topolánkem.Je to jeden z mála dobrých výroků,co z něho vypadly.Myslím,že kdyby si USA hleděli především sami sebe,bylo by hned ve světě líp....Vydávají zprávu o stavu dodržování lidských práv na planetě jako by k tomu měli nějaké zvláštní pověření.Nejspíš asi od boha,jak to vypadá.Copak nějaká další země dělá něco podobného?Kdo jim dal to právo?CŘ určitě není,co se týká lidských práv,bezproblémová,s tím souhalsím.Proč ale na to poukazuje země,která pod záminkou boje proti terorizmu vraždí a mučí lidi,svrhává režimy,byť nedemokratické a to bez požehnaní OSN.Dělají si co uzanjí sami za vhodné,to je ta americká demokracie.Myslím že ČR by se měla daleko víc orientovat na Evropu,byla by více v bezpečí.

0 0
možnosti
H

HEJLOŠ

14. 3. 2008 13:19
cau

rozhodlne je pro topolanka jednodusi rict takovouhle blbost nez aby s tim neco udelal

0 0
možnosti
FS

Fanuel

14. 3. 2008 12:59
Zdravím

Zdravím,každý pohled je důležitý,tak i pohled ze strany USA.Jde o to že s tou demokracii zde není vše v pořádku.A hlavně se mluví dipl.jazykem.To že zde dochází k rasistickým projevům, nezákonné sterilizaci,nevymahatelnosti práva,celkem veřejně se zde toleruje neokomunismus,neonacismus,neosocialismus.N edemokratické Benešovi dekrety a následná socializace, která trvá.Podvod zůstane podvodem jedna šlechta vystřídala,nenežranou lůzu komunistů.A sametový podvod dodal žebráckou chasu do soukromé privatizace,něco podobného jako ty Benešovi dekrety. Stanek (Fanuel)

0 0
možnosti