Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Sampis

25. 6. 2008 10:39
Na to,

že článek nebyl vůbec konfrontační tu modrá chunta ječí, jako kdybyste jim bral hračky. A to jste nikoho neurazil, nikomu nic nezakázal, nikoho z ničeho nenařkl ...

Dobrý článek, bez emocí a urážek. To, že nadzvedl několik fanatiků a omezenců je jen vedlejší efekt.

0 0
možnosti
LH

ant.

25. 6. 2008 19:26
...mám trochu jiný názor na článek agenta Kadeřábka...

...ale to je snad normální...Kadeřábek musí být hodně zatrpklý - zřejmě ho někdo z "modrých" vyrazil, když opruzoval s pojistkou, nebo mu přebral přítelkyni - já nevím, co z toho se stalo, ale každý článek tohoto autora, který jsem četl, je psán jakoby přes kopírák, ovšem pokud mu to stačí k orgasmu, tak proč ne...;-) ...je jasné, že ho bude podporovat jen pár oranžových fanatiků a omezenců - ale i to je v pořádku -  někomu to ke štěstí stačí...;-)

0 0
možnosti
TT

tolan

25. 6. 2008 8:41
Kadeřábku, na Vaši blbost se lze také pojistit??

Nemám rád dotěrné a drzé, vlezlé pojišťováky. Všude vlezou, lžou, podvádí a Vy jste toho důkazem.

0 0
možnosti
VR

varix

24. 6. 2008 23:43
Když se dva perou, třetí se směje

Vám, fandům oranžového klubu, snad vůbec nedochází, že tím třetím v pozadí, který se může smíchy potrhat a kdo si radostí mne ruce, je strana komančů?

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

24. 6. 2008 23:03
Komedie

Tohle je skutečně smutné. Skoro nemám slov a přemýšlím o tom, co člověka vede k sepsání takového blábolu, kolik je za tím osobních mindráčků a problémů.

Nesouhlas s vládou, stejně jako nespokojenost s čímkoli se vyjadřuje formou demonstrace. Proti tomu nelze říct nic.

Stávka je specifická forma demonstrace, která poskytuje stávkujícím určitá zákonná zvýhodnění a ospravedlňuje neplnění povinností vyplývajících z pracovních smluv a morálně ospravedlňuje zneužití prostředků, jež stávkujícím nepatřím, k prosazení jejich zájmů. Stávkovat kdykoli a za cokoli, to je anarchie a ne demokracie. Šlo o jasnou politickou agitku a veřejný projev frustrace z toho, že není "po mém", tedy po "odborářském".

Odborář není víc než normální občan/volič. Nic víc k tomu nelze říct....

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

24. 6. 2008 19:26
Kaderabku, Kaderabku...

...pravo na stavku mas - v mezich zakona. Argumentovat Francii, Italii a Anglii, ktere maji jiny pravni rad je blbost, my jsme v CR.

Role odboru je jasne vymezena. Pokud se nelibi, nechapu, proc Tvuj poslanec jeste nepodal navrh na zmenu prislusne legislativy.

Selhanim vlady stavka byt nemusi - ne v pripade, ze jde o odolani prtedvolebni agitce natlakove organizace bez mandatu a bez opory (Milion stavkujicich? Smiiich!) v masach.

0 0
možnosti
TB

Todd Berrtuzzi

24. 6. 2008 18:45
Ano joudo

Každý má právo na stávku proti vládě , ale nikoli pod vlajkou odborů. :-P

0 0
možnosti
JZ

Charlie63

24. 6. 2008 18:39
Naivita?!

Tak jsem si při posledních parlamentních volbách naivně myslel, že zvolím podle svého názoru politickou stranu, která buď je pro reformy, nebo naopak není, a ten politický proud, který volby vyhraje buď reformu bude dělat, nebo naopak nedělat. Najednou tady máme nějaké sdružení lidí, které o kterém jsem v žádných volbách rozhodovat nemohl a tohle sdružení si řeklo, že většina voličů šla asi k volbám rovnou z hospody po deseti rumech a tudíž se nemohla rozhodnout správně. Tak tedy udělají stávku, aby dosáhli cílů, kterých se jim v rámci řádné politické strany dosáhnout nepodařilo. Bravo soudruhu bratře Štěchu!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 6. 2008 18:25
Rozumbrado, poraďte mě

Mám podle vás stávkovat pro reformy? A se mnou další milióny?

Jestli vám to připadá jako blbost - pak máte pravdu. Je to stejná blbost, jako stávkovat proti reformám. Proti čemu se vlastně stávkovalo (myslím konkrétně, protože obecně víme, že reformy jsou nutné)? Vědí to stávkující?

PS: Vím, že mně neodpovíte. Že vaše účast v diskuzích se omezuje na sporadické: "Ano. Máte úplně pravdu" (když se mnou souhlasíte).  Argumentovat a vyvracet argumenty diskutujících je zřejmě pro vás neúnosně náročné.

0 0
možnosti
K

klauzkomik

24. 6. 2008 17:51
karma

tak jsem si myslel,že letos nedám žádnou karmu,ale zmýlil jsem seR^

0 0
možnosti
LM

Aaron71

24. 6. 2008 17:51
Vláda a stávka?

Nevidím příčinou souvislost mezi konáním vlády a stávkou. Stávku dnešního dne považuji za pokus o zahájení předvolební kampaně do krajů ze strany levice.

0 0
možnosti
K

klauzkomik

24. 6. 2008 17:53
Re: Vláda a stávka?

pokud milý příteli nevidíš přímou souvislost tak jsi slepý jako patrona

0 0
možnosti