Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

tolan

25. 11. 2008 21:54
Kadeřábku, pojišťováku neúspěšný sledujte Vašeho Ratha

Vaše myšlení je značně pokroucené a jednostranné - viz Vaše předchozí články.Rv

0 0
možnosti
RR

rezjir

26. 11. 2008 8:05
Re: Kadeřábku, pojišťováku neúspěšný sledujte Vašeho Ratha

Z minulého nelze hodnotit současné. Jistá diskontiuta se vloudí. A nebo naopak, vlastně hodnotíte ze svého stanoviska tento příspvěvek velmi vysoko, když jste nedokázal na něm samotném nic špatného najít.  

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

25. 11. 2008 17:18
proč ta veřejnost

raději nevolí minimální stát, ve kterém by politici prakticky nemohli zasahovat lidem do soukromí? Běžný občan  totiž chce po svém politikovi, aby mu zařídil "jistoty" ber kde ber, vlastně chce aby v jeho jménu okrádal spoluobčany. Samozřejmě že takto vybraní politici nebudou dělat špinavou práci zadarmo. A koho taky sehnat na funkci, ekvivalentní pozici šéfa bandy lupičů? Snad nějakého skromného poctivce?

0 0
možnosti
H

Hulu

25. 11. 2008 17:11
Naprosto s Vámi souhlasím

v tom, jaká je dnešní politická reprezentace - z podstatné části arogantní, hloupá, sprostá a zlodějská (a to hezky "napříč politickým spektrem"). Bohužel, si ale nemyslím, že si politikové v nejbližší době uvědomí svou "společensko-výchovnou" roli. Mnohem více si uvědomují, že jejich privilegia jsou podmíněna úspěchem ve volbách a že voliči raději zvolí někoho kdo to umí svým protivníkům "pořádně nandat" (např. nejmenovaný politický buldozer) než někoho slušného a korektního. Bohužel neplatí, že politikové mají úroveň a jdou lidem příkladem, ale naopak, že se politikové přizpůsobují vkusu a inteligenci "voličských mas". Obávám se, že politická "kultura" a "kultura" internetových diskusí budou brzy naprosto stejné.

0 0
možnosti
TB-V2

Todd Bertuzzi - verze 2

25. 11. 2008 16:07
Kadeřábku sám si napsal

že všichni politici jsou stejní zkorumpovaní ksindlové a jen blbec tvého formátu si myslí, že ti komunističtí nebyli. Ale zase bych tě tolik nepodceňoval. Ty pravděpodobně víš, že byli. a to že volíš komunisty není otázka nějaké morálky politiků , ale jen a pouze toho , že oni umí zařídit aby lidem schopnějším než si ty chcípla koza. že mám pravdu ? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Narozen v roce 1976.
Pracovník v pojišťovnictví.
Hobby: politika, hudba, divadlo, literatura, historie, film, cestování.
Pocházím z venkova, ale od roku 1996 bydlím v Praze.
Pracoval jsem v různých oborech, např. v cestovním ruchu, překladatelské firmě, marketingu apod.

Seznam rubrik