Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vodní želva

17. 4. 2008 23:38
Milý Todde

oba dva jsme anonymní, ale já jsem odhalitelný. O tobě se to řící nedá, takže o tobě vlastně nic nevím, snad jenom to, že používáš přezdívku jednoho bývalého výborného hokejisty. Nezlob se na mě, ale ty tady tvrdíš něco o vzdělaných lidech,  kteří se dokáží bez problémů uživit sami, o chytrých podnikatelích,  kteří nepotřebují od státu skoro nic, ale sám se účastníš diskuzí pod různými články snad 20 hodin denně. Z troho mi vyplývá, že nepracuješ a využíváš sociální dávky, které stát dává lidem bez práce. 

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

18. 4. 2008 0:21
Re: Milý Todde

Špica..............hahahah.......................R^R^R^

0 0
možnosti
FO

Frank Open

17. 4. 2008 22:38
Zločin ovládl politiky v ČR

kteří se nestydí i tuneláře vysmívajícího se zákonům (je marod a ve špatném psychickém stavu) omilostnit. Nyní může tunelovat další podniky, nemá ani podmínku!!!! Co chceme za tragičtější zprávy??? Nikdo se nestydí,mají ochranky a jejich zpupný svět jim chutná. O rozvoj společnosti se nestarají, jenom maskovat korupci je jejich cíl! Víte kolik energie při své omezené okolí potřebují? Všechnu co mají. Proto nevládno sami, ale jejich podržtaškové. Kolik nezaplatí subdodavatelům a malým spedicím sestry Kratochvílové (museli jsme zaplatit korupci při volbách presidenta) si nikdo neumí představit (DAlík a jeho New Deal stojí ICOM transport a.s 40mil.Kč) .

Busy ICOM  Kraj Vysočiny jezdí za 45 Kč/km, kolik by potřeboval Jančura? Možná půlku!!! Tak se přeci AMNESTIE vyplatí. Co na to opozice? Mlčí asi jedou s presidentem a ODS! v rozkrádání majetku ČR. Na zbytek si půjčíme! Opozice je zaplacená ataké zkorumpovaná, kupuje si byty na Floridě. To jsou vlastenci pardón zločinci také.

0 0
možnosti
TB-VC

Todd Bertuzzi - vrah cenzorů

17. 4. 2008 18:18
Existují dva typy komunistů voličů levice

1. vohnout obecný ( dělníci , jezeďáci , homelesáci , nezaměstnaní  atd. ) , kteří ze sebe dělají blbce, protože je to pro ně v podstatě jediná možnost uplatnění a pak za 2. tzv. levicový intelektuál. To je blb , který možná dokázal i dokončit školy, nicméně jeho cena na trhu práce je nulová pro jeho absolutní neschopnost praktického života. Z takového člověka vyroste zapšklý salónní komunista s příjmem 15 tisíc filozofující z nějaké kanceláře státního úřadu. Z takového člověka vyroste Kadeřábek.

0 0
možnosti
T

tromi

17. 4. 2008 18:59
Re: Existují dva typy komunistů voličů levice

zapoměl jsi na typy pravice 1. zloděj, který ukradl všechno co šlo se souhlasem ods. 2. typ vypatlance Todda, který z toho nic nemá, něco málo si ale přikráda a tím pádem se cítí jako pravičák a má pocit, že je tím zajímavej, když už ničím jiným

0 0
možnosti
S

stormon

17. 4. 2008 17:49
Co dělat.

Válka s Kadeřábky nebude nikdy moc pohledná věc.

0 0
možnosti
MD

mira dusin

17. 4. 2008 17:48
Kratochvíl je hajzl,

mezi řidiči se říká:Raděj neříkej nikomu,že jezdíš za hubičku v ICOMu!!!

0 0
možnosti
LH

LukšH

17. 4. 2008 17:20
Kratochvíl, můj soused :-©

ODS je mi mnohem milejší ČSSD. Ovšem v tomhle případě Vašek šlápl hodně vedle. Pan Kratochvíl staví u nás ve vsi dvojdům, spojený podzemní chodbou a podobnými nesmyslnostmi. Jenom pozemek ho vyšel na 5 milionů. Několikrát jsem ho tu potkal. Bohužel, nechci mít tu čest s takovými lidmi, bohužel na druhou, bude tu bydlet a nebude sedět. Spolu s panem Leopoldem udělali podvody údajně až za 16 miliard. Leopold je prý nezvěstný (i když ho prý občas je možné vidět v okolí jeho bytu), Kratochvíl má papíry na hlavu. Nevím, kolik ho to stálo, nicméně v žádném případě nepůsobí dojmem člověka, který o sobě neví... Proč dostal milost, proboha??

0 0
možnosti
T

tromi

17. 4. 2008 16:44
tato vláda gaunerů se už přesvědčila, že může všechno

a nic se neděje a vesničtí troubové typu Fialy jim to žerou. Ať udělá ods jakoukoliv prasárnu, tak je to, podle nich, v pořádku

0 0
možnosti
MH

1255

17. 4. 2008 16:42
milost

Záleží na prezidentovi, komu udělí milost. Je to jeho výsada a vy do toho nemáte co mluvit.

0 0
možnosti

ajsek

17. 4. 2008 17:03
Re: milost

Máte stejný názor i v případu Havla, který omilostnil Chadimovou ?

0 0
možnosti
VU

Gott Karel

17. 4. 2008 16:31
A proč by měla vláda...

poslouchat odbory? Za tím bude asi nějaká hluboká myšlenka...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
D

dutina

17. 4. 2008 16:10
Máš stejné myšlení jak ČSSD a jeho

poradci.Podle sebe soudím tebe.Tobě stačí ,že se někdo sejde s někým a ty tady vytváříš virtuální reality co všechno se kde probíralo a co se domluvilo.Prezident ví o všem kde se co šustne ,s premiérem nic jiného nemají na práci než vytvářet sami sobě problémy aby vy chytrolíni z ČSSD pak nás oblažovali spikleneckými teoriemi.

0 0
možnosti