Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZO

zo

1. 11. 2008 10:12
jen tak

Milý mladý příteli.Jestli voliči nepochopili že to byly volby do krajů/a tady se neřeší celostátní problémy/ tak jsou to hloupí voliči.Mě osobně vůbec nebere že Tlustý ležel ve vířivce s nějakou žábou, že mám platit 30 kaček a další nesmysly o kterých oranžády mlely dokolečka dokola.Mě zajímá jestli i mnou zvolený člověk něco dělá pro kraj či obec kde žiju.A protože vím že dělá, a obec i kraj je čím dál hezčí, tak volím tohoto člověka.A jestli to lidé brali jako referendum o tom zda je Topolánek arogantní či nikoliv ukazuje pouze na krátkozrakost voliče a jeho neschopnost pochopit o čem byly volby.Milý mladý příteli.drtivá většina těch co volili oranžády kvůli hloupým 30 korunám ani neví že tuto legraci by musel změnit parlament.A že kraj s tím nic nenadělá.A tak bychom mohli vyvrcet bludy oranžád jednu za druhou.Ale když ono je to tak jednoduché všechno podle oranžád.A všechno zařídíme a budeme se mít jako v ráji.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

1. 11. 2008 22:17
Re: jen tak

"Mě zajímá jestli i mnou zvolený člověk něco dělá pro kraj či obec kde žiju.A protože vím že dělá ..." - a můžeš nám vysvětlit, na základě čeho to víš? Ty snad víš, jak který z cca 50 krajských zastupitelů kdy hlasoval, za kterou obec či za kterou věc loboval, atd.?

K těm 30 Kč (o kterých si mimochodem nemyslím, že to byla hlavní věc, kvůli které ČSSD vyhrála volby) - když ten poplatek bude za občana v krajských nemocnicích platit kraj, tak nechápu, proč by se do toho měl montovat parlament. Mimochodem - je zajímavé, že v některých krajích již představitelé ODS (v zájmu udržení svých koryt) projevili ochotu na tento požadavek přistoupit ... :-)

0 0
možnosti
D

dutina

31. 10. 2008 22:35
Tyto volby bylo varování pro liberály !

ODS měla předvolební kampaň  vedenou v duchu slušnosti. A neadekvátně reagovala na sprostotu a lži ČSSD.ČSSD koketuje doslova s třídní nenávistí tot atribut komunistů . Komunisti číhají za bukem jako ti milí hodní a čekají jak ČSSD udělá vše proto aby je pak vzala do holportu. Ale ODS se poučí ze zpackaných voleb . Já osobně nevidím nějaké nové tváře , které by ji spasily . Jedině tvrdá přesvědčovací kampan, vysvětlování do zblbnutí potřeby reforem, vysvětlování poplopaticky co se může stát kdyby nebyly.Jedině toto přesvědčí pravicové voliče přijít k volbám. Levicoví pořád čekají na pečené holuby co jim socani slibují pokaždé.Tedy socialisticky pracovat nebo taky vůbec a kapitalisticky žít.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

31. 10. 2008 23:08
Re: Tyto volby bylo varování pro liberály !

Jo, jo, na blog.idnes.cz je  spousta diskutujících, v jejichž hlavách jsou jen dutiny ... ;-D

0 0
možnosti
LH

ant.

31. 10. 2008 21:47
...nepříliš vážený pane...

...opět jste nezklamal - Vaše snůška blábolů se sice nevymyká z Vašeho obvyklého blábolení, ale ta vytrvalost je úžasná...;-)...a skutečně mi neprozradíte, v jaké pojišťovně pracujete?...8-o;-)

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

31. 10. 2008 23:12
Re: ...nepříliš vážený pane...

A co takhle konkrétní argumenty? Ale těm se inteligentním voličům pravice obvykle nedostává, že? ;-)

0 0
možnosti
MC

sualk

31. 10. 2008 19:30
Lepší pře než-li mávátko

Moc s Vámi nesouhlasím, neboť lidé, kteří chtějí dělat politiku ODS nelze nikam schovat, nebo uklidit. Buďme rádi, že to uvnitř vaří, nebo by mohlo opět nastat období mávátek. Souhlasím však s lepším propojením směrem k občanovi. Jedině tímto lze získat nové voliče ODS. Ti rozumní a pracovití jsou vždy vpravo a nelze o ně přijít. Myslím si, že obyčejní lidé jsou převážně voliči právě levice. Toto lze změnit pouze předložením plánu vysvětlení všech kroků, které je třeba podniknout a opravdu je co nejrychleji naplnit. Vím však, že je to nadmíru těžký úkol. Prostí lidé prostě musí vidět příklady, které pak ctí, což vyžaduje lídry převážně na těch nejnižších postech či místech, proto važme si každého pravicově smýšlejícího člověka a nezatracujme nikoho, kdo se již dostal na čelo peletonu.

0 0
možnosti
DN

DEINONYCHUS

31. 10. 2008 19:05
Propad bude pokračovat,

protože ztratili svého voliče. Jednoho z toho, druhého z onoho důvodu. Nemohou přece jít proti všem. Chtěli se podbízet sociálně slabým a hodně bohatým a ztratili tím střední pracující vrstvu. Sociálně slabí jim stejně hlas nedali, milionáři je nevytrhli a jejich tradiční voliči je nevolili. Teď pracujícím ještě odeberou stravenky a ztratí i ten zbytek. Vím, že je to od Kalouska, ale za vlády ODS. Do toho různé zlodějny od komunální úrovně až po Íčka. Při hledání svého voliče je čeká dlouhá cesta.

0 0
možnosti
T

tromi

31. 10. 2008 18:57
jo

R^R^

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

31. 10. 2008 18:56
S tou radarovou základnou

To nebude tak horké. Bokud by to odhlasovali neústavní většinou, tj. minimálně 120 hlasy, automaticky by došlo k porušení ústavy v bodě 11. Protože toto území přestává být svrchovaným územím České republiky (a ve smlouvě to je) a na jejím území se nacházející osoby nepodléhají české jurisdikci, musí být rozhodnuto ústavní většinou. Navíc do toho zasahuje článek 9 Vídeňské úmluvy o smluvním právu, kde je jasně řečeno, že souhlas musí vyslovit 2/3 členských států NATO a navíc, díky našemu vstupu do EU a smlouvy toto provázející i 2/3 států EU.

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

31. 10. 2008 18:48
schéma lobistů a příjemců milionových provizí za radar

http://www.nenasili.cz/cs/2026_kdo-prosazuje-radar-v-cr

0 0
možnosti
SS

Svent

31. 10. 2008 18:36
ŠKODA ENERGIE

Kdybyste mladíku věnoval stejnou energii nějaké pořádné činnosti, jako těmto výblitkům, začal byste spíš uvažovat o smysluplnosti progresívní daně a podobných levicových kravinkách. Jestli vás to uklidní, debility vymýšlí obě strany, levá i pravá, a bodejť ne, když schopní jsou v soukromém sektoru a  všeho schopní bohužel v politických stranách.

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

31. 10. 2008 19:05
Re: ŠKODA ENERGIE

R^

0 0
možnosti
VK

sibidlo

31. 10. 2008 18:09
dnes

moje žena zaplatila 840 kč za 14tidenní pobyt v nem. a operaci t.s.která stála min. 20tis.+ pobyt a už byla 3.tí + chemoterapie atd, zdá se vám to, že je to ZADARMO?

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Narozen v roce 1976.
Pracovník v pojišťovnictví.
Hobby: politika, hudba, divadlo, literatura, historie, film, cestování.
Pocházím z venkova, ale od roku 1996 bydlím v Praze.
Pracoval jsem v různých oborech, např. v cestovním ruchu, překladatelské firmě, marketingu apod.

Seznam rubrik