Kabirův pečený česnek Čeněk

Hledal jsem ve sklepě hmoždinky a nějaký ten šroubek. Místo toho jsem ale našel česnek a hned mě vzaly chutě. Na hmoždinky jsem zapomněl eins-zwei a šel rovnou zase nahoru do kuchyně zapnout troubu. Ať si ty hmoždinky pak najde někdo jinej.

Připravte si šest česneků Čeňků. Postavte Čeňky a sebe na hlavu. Pak ještě trochu olivového oleje, ten bych ale na hlavu asi moc nestavěl. Rozhodnutí nechávám na vás.

 

Čeňky neloupejte, jen jim seřízněte horní část.

 

Asi tak nějak...

 

Pak do každého Čeňka kápněte lžíci olivového oleje a zabalte ho do alobalu.

 

Šoupněte Čeňky do trouby na 180°C. Oblečení v alobalu to mají rádi, tak na 35 minut.

 

Pak jim trochu dovolte se rozhalit a dejte jim ještě 10 minut. Dejte pozor, ať se rozhalí jen trochu a celé se vám to v té troubě nezvrhne někam jinam.

 

A teď pochybnosti na závěr. Ne, nepálí to. Ne, nebudete po tom smrdět. Ano, můžete jít potom rovnou na rande. Ne, samotný bych to asi nejedl, dal bych si k tomu třeba kuře a brambory. Cože? Nevíte, jak udělat dobré kuře? Píšu si a slibuji jako příští recept.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Myšák Kabir | úterý 19.3.2013 9:58 | karma článku: 19,57 | přečteno: 1057x
  • Další články autora

Myšák Kabir

Kabir v Potkaním Klokánku

7.12.2015 v 14:54 | Karma: 22,72

Myšák Kabir

Kabirovo skotačení ve Skotsku

19.11.2015 v 13:48 | Karma: 19,39

Myšák Kabir

Kabirovo léto

3.9.2015 v 14:15 | Karma: 22,23

Myšák Kabir

Festival pohledem myší

14.7.2015 v 14:21 | Karma: 22,80