- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Připravte si šest česneků Čeňků. Postavte Čeňky a sebe na hlavu. Pak ještě trochu olivového oleje, ten bych ale na hlavu asi moc nestavěl. Rozhodnutí nechávám na vás.
Čeňky neloupejte, jen jim seřízněte horní část.
Asi tak nějak...
Pak do každého Čeňka kápněte lžíci olivového oleje a zabalte ho do alobalu.
Šoupněte Čeňky do trouby na 180°C. Oblečení v alobalu to mají rádi, tak na 35 minut.
Pak jim trochu dovolte se rozhalit a dejte jim ještě 10 minut. Dejte pozor, ať se rozhalí jen trochu a celé se vám to v té troubě nezvrhne někam jinam.
A teď pochybnosti na závěr. Ne, nepálí to. Ne, nebudete po tom smrdět. Ano, můžete jít potom rovnou na rande. Ne, samotný bych to asi nejedl, dal bych si k tomu třeba kuře a brambory. Cože? Nevíte, jak udělat dobré kuře? Píšu si a slibuji jako příští recept.
Další články autora |
Státní ústav pro kontrolu léčiv
Praha