Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Kabire, nic proti biopotravinám, ale prosímprosím, mohla bych si ty ingredience nakoupit někde hromadně? Bude to pak stejně dobrý ?

1 0
možnosti
Foto

Jasně - každý jak to má rád. :-)

1 0
možnosti
MV

M63i65l53a85n 15V34e17l92k65ý

23. 3. 2013 12:37

;-€ A kde je ta poslední fotka bokorysu jedné dvanáctiny, která byla umně vysunuta a před focením nedočkavě neokousána,  z toho upečeného, rozřezaného válce?

2 0
možnosti
Foto

ParádaR^, s dovolením opět sdílím na FB, třeba mi to holky doma uklohní

2 0
možnosti
Foto

sákryš, nějak to nefunguje, musela jsem odkaz zkopírovat.... (=vzkaz pro adminy)

1 0
možnosti
FF

Hele, Kabire neříkej, že nemáš rád jablka in natura, ty poslední, co nám ještě zbyly ve sklepě si docela slušně ohlodal...a jak si asi teď mám udělat ten Tvůj jablečňák?;-)

2 1
možnosti
MR

M11i98c12h19a46l 20R85y86b74a

22. 3. 2013 20:04

Viděl jste ho při tom?

Máte nějaké svědky? 

Záznam kamery?

Otisky tlapek? 

DNA ?

RvRvRv

2 0
možnosti
MR

M73i50c98h30a85l 51R59y14b70a

22. 3. 2013 13:17

Bohužel musím zase kritizovat.

Nebude-li čtenář dostatečně pozorný při čtení receptu, může se stát, že pomaže do cukrovaru dvakrát.

Pochvala, ale bez karmy. Je mi to líto, ale jinak to nejde.

0 0
možnosti
Foto

Dvakrát vám příjde hodně? Já mám někdy dny, kdy v obchodně zvládnu ranní i odpolední směnu, jak se stále vracím... :-)

1 0
možnosti
Foto

Já chci taky domů myš, která mi bude vařit;-(

:-)R^

4 0
možnosti
Foto

Já taky. Aspoň by to vzal někdo za mě. :-)

1 0
možnosti
TS

Pěkný, Kabire! Poslední fotka obzvláště pobavila R^

A přiště bude ten boršč? Prosíííím... ;-)

1 0
možnosti
Foto

Jestli bude stále jako na Sibiři, tak bude i boršč :-)

1 0
možnosti
Foto

Kabir posílá jedno velké myší DÍKY.

1 0
možnosti