- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kabire, nic proti biopotravinám, ale prosímprosím, mohla bych si ty ingredience nakoupit někde hromadně? Bude to pak stejně dobrý ?
A kde je ta poslední fotka bokorysu jedné dvanáctiny, která byla umně vysunuta a před focením nedočkavě neokousána, z toho upečeného, rozřezaného válce?
Paráda, s dovolením opět sdílím na FB, třeba mi to holky doma uklohní
sákryš, nějak to nefunguje, musela jsem odkaz zkopírovat.... (=vzkaz pro adminy)
Hele, Kabire neříkej, že nemáš rád jablka in natura, ty poslední, co nám ještě zbyly ve sklepě si docela slušně ohlodal...a jak si asi teď mám udělat ten Tvůj jablečňák?
Viděl jste ho při tom?
Máte nějaké svědky?
Záznam kamery?
Otisky tlapek?
DNA ?
Bohužel musím zase kritizovat.
Nebude-li čtenář dostatečně pozorný při čtení receptu, může se stát, že pomaže do cukrovaru dvakrát.
Pochvala, ale bez karmy. Je mi to líto, ale jinak to nejde.
Dvakrát vám příjde hodně? Já mám někdy dny, kdy v obchodně zvládnu ranní i odpolední směnu, jak se stále vracím...
Já chci taky domů myš, která mi bude vařit
Pěkný, Kabire! Poslední fotka obzvláště pobavila
A přiště bude ten boršč? Prosíííím...
Jestli bude stále jako na Sibiři, tak bude i boršč