Kabirovo domácí retro Frappé

V příštích dnech se bude rtuť teploměru neúnavně šplhat vysoko, tak zapomeňte na svařáky, grogy a jiné teplé limo-pivo. Je čas pomalu najít plavky z loňské sezóny, dofouknout matračky a najít nějaký ten domácí recept na Frappé.

Na frappé mám dovoleno vyndat z vitriny dokonce sklo po babičce. Takže tomu doma pracovně říkáme Kabirovo retro frappé. Do sklenic na dno dávám vrchovatou lžičku instatního kafe a lžičku cukru.

 

Tady to vypadá, že mě zástěra škrtí, ale není tomu tak. A i kdyby, myslíte, že bych to přiznal?

 

Ke kafi a cukru přilejte trochu vody a prožeňte to šlehačem.

 

Hlavně si nezadělat zástěru...

 

Asi tak nějak...

 

Nezapomeňte až budete koukat do sklenice si taky stoupnout na špičky.

 

Našlehané kafe dolejte mlíkem a vodou.

 

Plus mínus autobus asi takhle, jak je to na fotce.

 

Tady to vypadá, že jsem se zasnil, ale přitom jenom přemýšlím, jestli jsem tu zmrzlinu, která tam ještě příjde, koupil nebo jestli jsem ji už sežral?

 

Je to dobrý. Našel jsem ji. Dal jsem tam dvě vrchovatý lžíce.

 

No a měl jsem to všude...Mám to holt rád... Doufám, že vám bude chutnat taky!

 

Autor: Myšák Kabir | středa 26.6.2013 9:10 | karma článku: 20,61 | přečteno: 813x
  • Další články autora

Myšák Kabir

Kabir v Potkaním Klokánku

7.12.2015 v 14:54 | Karma: 22,72

Myšák Kabir

Kabirovo skotačení ve Skotsku

19.11.2015 v 13:48 | Karma: 19,39

Myšák Kabir

Kabirovo léto

3.9.2015 v 14:15 | Karma: 22,23

Myšák Kabir

Festival pohledem myší

14.7.2015 v 14:21 | Karma: 22,80