- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Na frappé mám dovoleno vyndat z vitriny dokonce sklo po babičce. Takže tomu doma pracovně říkáme Kabirovo retro frappé. Do sklenic na dno dávám vrchovatou lžičku instatního kafe a lžičku cukru.
Tady to vypadá, že mě zástěra škrtí, ale není tomu tak. A i kdyby, myslíte, že bych to přiznal?
Ke kafi a cukru přilejte trochu vody a prožeňte to šlehačem.
Hlavně si nezadělat zástěru...
Asi tak nějak...
Nezapomeňte až budete koukat do sklenice si taky stoupnout na špičky.
Našlehané kafe dolejte mlíkem a vodou.
Plus mínus autobus asi takhle, jak je to na fotce.
Tady to vypadá, že jsem se zasnil, ale přitom jenom přemýšlím, jestli jsem tu zmrzlinu, která tam ještě příjde, koupil nebo jestli jsem ji už sežral?
Je to dobrý. Našel jsem ji. Dal jsem tam dvě vrchovatý lžíce.
No a měl jsem to všude...Mám to holt rád... Doufám, že vám bude chutnat taky!
Další články autora |
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!