- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Dzaba tomu nerikam, delam to uz asi 25 let a do zakysane smetany pridam uslehanou slehacku. Pravda je, ze to vyrabim vzdy pozde vecer, kdy uz vsichni spi a JA se dokazi ovladnout, tudiz si pak jdu lehnout do postele
Ale mohu potvrdit, je to zraaaaaaaaaaaadlo
parádní a to hlídání taky znám
Dělám to výhradně z čerstvýho rybízu (rybíz, piškoty - ty natáhnou vlhkost ze zakysaný smetany, ve které je rozmíchaný vanilinový cukr, jeden na kelímek a kakao taky může být) a pokud je to ve velké míse, tak se tomu u nás říká "zarovnávač" - je to tak žravý, že pokud vám to někdo nesebere, tak zarovnáváte a zarovnáváte a .....
...načež to zarovnáte až na dno to znám... to je mi pak zástěra malá!
Kabire, to je ale zákeřný kalorický recept, ach ty piškotky .
Hlídání v ledničce je bezkonkurenční
Sichr je sichr, Štěpánko. Ajše se nedá věřit!
Kabire, dostal jsi mě, o víkendu se na to vrhnu
Držím palce - i když na tomhle nemůžete nic zkazit, nedá se to připálit ani přesolit
Dobrou chuť!
Jů, to zase vypadá bezvadně, mimochodem, už ti někdo napsal, že jsi fotogenickej?
Jééé... Ne, vy jste první! Zatím všichni chválili vždycky jen ten žvanec
To je výborný, letní mls. Ale mě zaujalo to, co spí pod myšákem v lednici. Copak to bude dobrého? To by se hodilo před tím mlsem.:-)
To jsou nožičky králíka, kterýho jsem pekl - dokumentace je na mých domovkách v sekci Kabirova spižírna
Ani nevíš, jak jsi mi dnes kápnul do noty- mám doma dost kysané smetany a nevěděla jsem, co udělat. Tak dík za inspiraci