Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Tak tohle je tak pekny blog, ze ten svuj muzu klidne prestat psat :) Kabir je vtipnejsi, ma vyborne napady, lepsi foti a celkovy dojem je R^

0 0
možnosti
TS

;-D;-D;-D s tou pažitkou na hlavě...! R^

1 0
možnosti
DM

a minulý opus o plavkách jsi viděla? Tam ze me nornálka udělali sprosťandu! ;-(

1 0
možnosti
DM

Hezký, trmyšpajzlíčku R^

0 0
možnosti
MR

M26i75c26h49a66l 97R41y95b75a

19. 2. 2013 22:32

Už se někomu podařilo říct KABIROLOSOS?

1 0
možnosti
Foto

Mně zatím ještě ne.:-)

0 0
možnosti
Foto

... chybí mi tu pořádně se olizující smajlík :-P:-P:-P R^

0 0
možnosti
Foto

Kabire, pěkný recept a umíš pěkně psát. Jen nechápu, proč solíš lososa. Mořské ryby přece není třeba solit, ty jsou už samy o sobě slané dost. Nebo se mýlím.

1 0
možnosti
Foto

Aha, jsem holt myšák amatér. Tak já to příště zkusím bez soli a dám vědět, jak to dopadlo. Díky za tip!

1 0
možnosti
PD

Hmmm, losos. No, v mrazáku máme jen tresky, co jsem přivezl z Norska. :-P;-(

Smůůůůůůůla.

1 0
možnosti
MR

M89i95c13h34a58l 73R19y42b62a

19. 2. 2013 13:37

Tak mě napadá...a vy to všechno jíte?

Víte, že jako hlodavec byste neměl?

3 1
možnosti
PD

Hrách nadýmá ;-)

2 0
možnosti
FF

R^Dík Kabire,....hlavně ty časové údaje jsou pro mě nepostradatelné, nikdy nevím, co jak dlouho se má dělat..

Pokud mi neujedou nohy, tak to snad zvládnu:-)

2 2
možnosti
Foto

Pokud Ti ujedou nohy, budeš mít úplně jiný starosti;-D

2 4
možnosti