- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak tohle je tak pekny blog, ze ten svuj muzu klidne prestat psat :) Kabir je vtipnejsi, ma vyborne napady, lepsi foti a celkovy dojem je
a minulý opus o plavkách jsi viděla? Tam ze me nornálka udělali sprosťandu!
Už se někomu podařilo říct KABIROLOSOS?
... chybí mi tu pořádně se olizující smajlík
Kabire, pěkný recept a umíš pěkně psát. Jen nechápu, proč solíš lososa. Mořské ryby přece není třeba solit, ty jsou už samy o sobě slané dost. Nebo se mýlím.
Aha, jsem holt myšák amatér. Tak já to příště zkusím bez soli a dám vědět, jak to dopadlo. Díky za tip!
Hmmm, losos. No, v mrazáku máme jen tresky, co jsem přivezl z Norska.
Smůůůůůůůla.
Tak mě napadá...a vy to všechno jíte?
Víte, že jako hlodavec byste neměl?
Dík Kabire,....hlavně ty časové údaje jsou pro mě nepostradatelné, nikdy nevím, co jak dlouho se má dělat..
Pokud mi neujedou nohy, tak to snad zvládnu
Pokud Ti ujedou nohy, budeš mít úplně jiný starosti