- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ještě k těm bramborám - já je nedříve uvařím ve slupce do poloměkka, pak teprve nakrájím, okořením, pokapu olejem a strčím do trouby. Výsledek zaručený
Kabir na Hrad. Nebo aspoň do kuchyně. Nejlépe k nám
Juj, bez urážky, ale takových by se našlo...! Jenže já šmelím vaření za výlety a to už tak báječně nevoní. Teda, mým dvounožcům jo...
No, to je super recept - pěkně jsi to Kabire zmáknul i s fotkama! Dík za inspiraci!
Bez fotek to není recept, ale próza, žáno, a tu já nepíšu
Uf, ještěže je to s hruškou a ne Hruškou. Vypadá to božsky, brambory i maso. I hruška. S malým.
Chuťově asi jo, ale tady jde o nějakou takovou tu štábní kultůru - má to pak hezčí barvy
A vy už nevaříte...? Už jsem od vás neviděl žádnej recept ani nepamatuju...
Dobrý, jen tu cibuli bych možná nahradil šalotkou
Ovšem ne každý ji zná, Vladimíre.
No já se právě pořád někde toulám. Ale za poslední rok se můj život v mnoha ohledech úplně obrátil vzhůru nohama (až jsem si chvílema připadal jak netopejr), tak jsem stíhal jen svý domovský stránky. Ale už jsem zase tu
sem vůbec netušil, že se takhle vyrábí hruškovice
Do háje, myšáčku, takhle po ránu ... místo práce teď přemýšlím nad tím, kde rychle sehnat nějakou grilovanou flákotu masa :)
Já bejt váma, tak to zkusim v nějaký restauraci