- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No, já raději fazole vařím sám, a možná bych napřed tu cibulku osmahnul, pak na ni teprve dával to maso. Kdysi jsem sem dával recept na trochu podobnou věc, i když s chudšími surovinami
http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/101261/Kdyz-vari-chlap-aneb-Fazolovo-zapecena-namka.html#t2
Ahá, tak vy to máte takhle vymakaný - fazole přes noc... Na to já nemám trpělivost. Jak se to dá koupit v pixle, jdu do toho. I řepu jsem si teď kupoval předvařenou, protože podupávat nožkou dvě hodiny vedle hrnce, to není nic pro mě...
Já to tam dávám najednou, aby se to podmastilo tukem z toho masa a nemusel jsem pod cibulku dávat olej. Páč mě z toho jednou tak chytl můj plyšovej žlučník, že jsem pištěl na celý Mexiko!
Milý Kabire, můj manžel (a šéfkuchař v jedné osobě) tě právě dal za příklad celé své mordpartě. Za odměnu u nás máš lyžovačku/golf ve Skalistých horách zdarma. Bonus: špajzku máme narvanou celoročně. Společnost máme taktéž vybranou, samý jelen, vlk, či tlustorohá ovce. A možná příjde i Méďa Béďa. Tak se někdy zastav.
Jelen - nevadí. Vlk - nevadí. Ovce - nevadí. Béďa - nevadí.
Ale co kočky, Lucie? Jak jste na tom s kočkama?
Hele Kabire, ty seš buď kouzelník nebo fakír....rozpálená plotna a ty si tam jen tak mýrnix týrnix chillis přešlapuješ u pánve...seš azbestovej či co?
Tak to víte, Františku, znám svý limity. Spálil jsem se zatím jen jednou a to bylo na Severním pólu o polární kahan. Kam se na to hrabe nějaká trapná sklokeramika...
Kabire, zrovna u tvého mexicko-amerického pokrmu jím ukrajinské jídlo. V době protiruské nálady si zřejmě dovoluji dost,ale když ono je to fakt výborný.Kamarádka tomu říká šuba a možná to znáš.
Neznám, ale rád poznám!
Jestli mi na kabir@kabir.cz pošlete recept nebo odkaz na recept, vyzkouším to, ju? S fotodokumentací, samozřejmě!
Jirka Babica se reinkarnoval do plyšové myši? Hlavně hodně eidamu, barevné papriky a protlaku.
...šiš... myslíte, že až tak? Když já to jinak neumím...
Když mi pošlete svůj recept, rád ho vyzkouším. Jsem myš, která se nebrání inovacím!
To jsem ráda, že tě Kabire vidím u přípravy tohoto skvostného pokrmu . Posledně jsem se seznámila až s výsledkem, ale i tak se mi dělaly boule za ušima
je to velmi chutne to chili con carne ( s jedni L), ale neni to mexicke, je to americke jidlo ktere se inspirovalo u Mexicanu. Ale dobre to je.
No vidíte, člověk i myš se učí každý den!
...já myslel, že jediný americký, co umím uvařit, je krocan. A hele, jakej mám repertoár...
Kdy bude Kabir opět vařit podle Víta Kovandy?
A hele. Troll a Kabiršikanér petřík dorazil!
A nakonec posypat spoustou čerstvého koriandru ...
Ano, mám také takový podobný ohřívací recept. Ale to je spíše jako polévka. Taková hustší a součástí receptu je tuším hořká čokoláda, ale jinak dobré jídlo v každém případě.