- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ale takhle podrobně nikdy. Moc díky.
P.S Mimochodem, víte, že jste drasticky zasáhl do naší kuchyně? Od jisté doby se u nás nevaří jiné nudličky než domácí a vylepšili jsme to tím, že dneska je děláme i s růzými příchutěmi. Ještě jednou moc díky za obojí.
Nemate zac, ja dekuji za prizen a jsem potesen.
co pamatuji od babičky. Ty detaily jsem si nepamatoval, a tak teď někdy díky této Vaší inspiraci rád zkusím.
Take dekuji za hezke hodnoceni ...
...ono pravej wienerschnitzel se neobejde bez toho, že by se dělal na másle, a je smutný, že už se na to, stejně jako přepouštění másla, dost prdí Za blog pochvala!
už jsem na přepuštěné máslo v receptech narazila, ovšem návod nikde... Prý ho snad měli mít v Makru..Váš recept vypadá, že ho i zvládnu..určitě zkusím
Urcite neutracejte v makru za neco, co zvladnete snadno doma. Tohle by mela byt hracka.
Když už se zpracovává nějaké téma, tak je třeba k tomu přistoupit vyčerpávajícím způsobem :)