- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vypadá to sice dobře, ale mléková polévka a krupicová kaše jsou jediná jídla, která nepozřu ani pod nátlakem.
Nejste tady prvni ani posledni :) zkuste neco jineho z mych spisku :)
S kým o ní mluvím, ten se otřese odporem. U mne je ta tolerance dána tím, že já, s odpuštěním, sežeru všechno.
svým dětem jsem ji nikdy nevařila, mám sice starou kuchařku z r.56,ale nenapadlo mě tuhle polévku hledat.Nejsme zrovna polévkoví. Ale když teď vím,jak na to,vyzkouším.Byť jen pro sebe.Sice nemám šikovnou Sáru,která vy našlehala vejce,ale třeba to zvládnu taky.
znám,u nás se říkalo mlíčná.Nevím jak ji vařily mamka s babičkou,protože od takových 12 let jsem ji nejedla.Pamatuji si,že jako zavářka se používalo tzv.strouhání-nudlové těsto,ale nastrouhané na hrubém struhadla a usušené. Ve škole jsem ji nezažila,naštěstí,protože by ji určutě pokazili jako jinak výtečnou rajčatovou, kterou teď v dospělosti miluju.Stačilo se jen nebát a vyzkoušet v italské restauraci.
Ano, ano, rajcatova ze skolni jidelny ... z te mam take husi kuzi a take mi tu chut spravilo az poctive minestrone :)
polévku ve školní družině, kterou nás pitomí dozorčí učitelé nutili jíst, mě budí ze sna už více jak třicet let co jsem ze školy-))). Jinak nic proti, ale já mlíkovku fakt nemůžu.