- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Když tam dáme sto dobrých věcí, tak to bude stokrát dobré!
Ano presne jste na to trefil. A kdybyste tusil, jak tomu cernemu zlemu psovi je ted spatne ...
Kdyz si prolistujete mym blogem, nabizim jak klasicke recepty, ktere nabizi presne to, co se od klasickych receptu ceka - historii, znamost, regionalni kuchyni.
Pak jsou tu ruzne recepty ruznych zavedenych kucharu ...
a na zaver i nekolik malo vlastnich fantazii. Rubrika se jmenuje Amaterska ... ne kazdy den varim klasicky recept a casto vychazim z toho: co dum dam, nebo co zrovna nekde maji. Nekdy je treba pouzit i urcity souhrn zivin z pripadnych zdravotnich duvodu stravniku. V kazdem pripade zde prezentuji jen to, co jsem vyzkousel a chutnalo mi. A Vy mate v kazdem pripade pravo remcat, od toho ty diskuze jsou.
Preji hezky den.
je to nejaka strasna zmes a k tomu jeste zelena papaya. Da se to vubec jist? Z jake narodni kuchyne je ten recept?
Neni to zadna narodni kuchyne. A jist se to samozrejme neda. Za to tim muzete vyborne posilit kompost :)
Kde nejlépe sehnat u nás zelenou papaju? Dělá se z toho výbornej Thai salát "Song Tam". Vždy když jdu do tesca, tak je tam hov.. a ne papaja :-)
Papája se špatně převáží, protože hrozí degradace z omačkání a hnití ... nicméně mívají pravidelně v makru.
Turin bych s klidem vynechala. A avokado okamzite potrit citronem. Rychle totiz zhnedne.
U nezraleho to prave neni tak dramaticke, ale jinak mate samozrejme pravdu. Ja turin rad, takze ten tam urcite patri :)