Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Ota for premier!! R^[>-]

;-)

Fakt dobrý!

0 0
možnosti
ZJ

.... tak takový projev náš Bohouš NIKDY A NIKDE určitě nepronese! Na to nemá ...... správné slovo ať si každý doplní sám;-)!

1 0
možnosti
Foto

Na to nemá ani dost odvahy, ani dostatek cti. Lidově řečeno, gule ;-) Nejlepší by byly předčasné volby a s těmito zbabělci v předklonu, již jednou provždy zúčtovat absolutní nevolbou a ignorací.

Bezvadně napsaný článek V

0 0
možnosti
JR

J48a75n 83R92á56ž

5. 9. 2015 19:30

Výborně napsané! KARMA!

Kdysi byly populární Dva tisíce slov, pak Prohlášení Charty a o něco později Několik vět.

Teď by se hodil tento text stylisticky upravit do formy otevřeného dopisu a dát lidem k podpisu. Jsem přesvědčen, že žádný z výše uvedených textů nepodepsalo tolik lidí, kolik by podepsalo tento!

No a jestli by vláda šla proti názoru lidí, kteří tento text schvalují, myslím, že by padla.

5 0
možnosti
JT

Výborné, bohužel u českého premiéra sci-fi. Ale zkuste to poslat panu Ficovi, či přeložit do maďarštiny - tam se to uchytí líp. Ostatně Maďaři si vyzkoušeli ruské tanky už v roce 1956 a jako první vystoupili z Varšavské smlouvy. VámR^

4 0
možnosti

... a tohle jako preferovaný článek nedají. A kdejaký blábol idelistického pomatence ano.

5 0
možnosti
ČP

To je nových dva tisíce slov, i když je jich méně. Tohle by spolehlivě podepsal každý Čech. Je to vynikající výzva a jediný ligitimní mandát, který naše vláda stran imigrace má.R^

8 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, souhlasím a karma. R^

Jen bych z toho textu asi vypustil toto: "..... proces přesunu národů .....  je přímou hrozbou samotné existence našeho nepočetného národa."

Takovou radost, přiznáním něčeho takového, bych těm Západním multikulturním šéfům a vládcům EU nedopřál! Protože jak známo, zničení původních národů a jejich nahrazení jakousi multikulturní nesourodou a nerozlišitelnou všude stejnou směsí lidí oni mají v přímém programovém cíli a existence či neexistence našeho národa je jim naprosto ukradená.

Navíc by něco takového jen pochopili jako "nepřijatelný nacismus"!

5 0
možnosti
JR

J68a73n 59R82á88ž

5. 9. 2015 19:38

Existence nebo neexistence národa jim ukradená není, právě naopak! Zničení národního povědomí je prvořadým cílem bruselských internacionálních fanatiků naprosto stejně, jako to měli v plánu komunističtí internacionalisté. Národ a svobodný občan, jsou stejným ideovým nepřítelem bruselských eurosocialistů, jako byl kapitalismus a americký imperialismus ideovým nepřítelem moskevských komunistů.

4 0
možnosti
MP

Už dávno to měli  takto sdělit. Ať si to v Bruselu přeberou.

5 0
možnosti
PB

....woow,- luxus !R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky