Smrt Německu!

Jakoby nic, téměř nepozorovaně, jsme prošli výraznou, nejen symbolickou změnou. Nyní je to již jisté a nezpochybnitelné. Česká republika není suverénní stát. Jsme kolonie, .. gubernie, .. region. Protektorát.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jednání ministrů států Evropské Unie proběhlo plně v duchu Mnichova. O nás bez nás. Opravdu, nepřeháním. Náš zástupce sice, na rozdíl od roku 1938, přítomen byl, ale vliv na výsledek měl přesně stejný. Jaképak je to jednání, pokud strana, o níž je rozhodováno, nemá možnost ovlivnit výsledek?

Kdo by to byl řekl? Němci to dokázali. N.e.n.á.p.a.d.n.ě , jako myšky. Ovládli Evropu bez jediného výstřelu. Není to nadsázka. Německo je stát, který si nyní prosadí, cokoli chce. Ovládá nás úplně a cele. Není nic, co bychom mohli podniknout. Snad se jen soudit, jako Slováci. Nepochybuji ale s jakým výsledkem.

Mám vztek a cloumá mnou bezmoc. Nyní chápu, jak se lidé v roce 38, museli cítit. Někdo může říct, že se nic nestalo; venku se nestřílí, restaurace jsou otevřené, kina promítají. Přesto je nyní všechno jinak. Od nynějška už nerozhodujeme o tom, kdo bude žít v našem státě, zda otevřeme nebo zavřeme hranice, ani o ničem jiném zásadním. Máme asi takovou moc prosadit svoje zájmy v Evropské Unii, jako Ústecký kraj v rámci republiky.

Z Německa tedy opět přichází destabilizace a dost možná i tragédie pro Evropu. Z Německa opět přichází nebezpečí pro Čechy. Německo je tedy znovu náš autentický nepřítel. Dobré vědět.

Snad se nám staletá zkušenost předků vetkla někam do kolektivní paměti. Snad v nás přežili nějaké instinkty a budeme vědět, jak se přesile bránit. Jak je sabotovat, když oni na nás silou.

Jedno považuji za jisté. Jakýkoli odpor je legitimní. Pokud se nějaký německý vlastenec rozhodne následovat příkladu von Stauffenberga, nebude to zločinec. Zrovna tak ti, co spolupracují s cizí mocí na naší straně, jsou de facto zrádci a musí počítat s tím, že pokud prohrají, nikdo jim to již neodpáře.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Oto Jurnečka | středa 23.9.2015 14:14 | karma článku: 36,45 | přečteno: 1185x
  • Další články autora

Oto Jurnečka

Desatero Vidláctva

6.7.2023 v 12:36 | Karma: 30,40

Oto Jurnečka

Manifest skutečné ekologie - IV

6.7.2023 v 11:33 | Karma: 14,23

Oto Jurnečka

Manifest skutečné ekologie - III

5.7.2023 v 13:44 | Karma: 14,20

Oto Jurnečka

Manifest skutečné ekologie - II

4.7.2023 v 15:04 | Karma: 17,24

Oto Jurnečka

Manifest skutečné ekologie - I

3.7.2023 v 11:49 | Karma: 19,93