Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pokud chtěl Zeman citovat Pussy Riot: 

Bohorodičko, Panno, Putina vyžeň

Putina vyžeň, Putina vyžeň

Černá kutna, zlaté nárameníky

a všichni farníci se plazí k pokloně

0 0
možnosti
OJ

To ale není jejich jediná tvorba...

0 0
možnosti
TH

Říct pravdu, kterou je bolestné přijmout a nikdo ji tedy nechce slyšet, na to není nikdy vhodný okamžik. Ale když nebude vyslovena, tak je to mnohem horší.

Nicméně i tak to mohlo být řečeno jinak - ale to by pak nesplnilo účel - a tím je šokovat i ty lidi, kteří na to, co se děje, kašlou. Protože jen se šokem se nad tím možná i někdo zamyslí. Jinak by si ty Hovory z Lán většina lidí ani nepustila. Teď si je pustila lidí spousta. 

Smutné tedy je to, že lidi musí být šokováni, aby začali přemýšlet. Kdysi přemýšleli automaticky..

2 3
možnosti
JK

Máte pocit, že rozebírat skutky a cíle ruských punkových holek je stěžejní úkol prezidenta, vlády a případně občanských spolků?

Zemanem bych si o své vůli nekontaminovala svůj domov a hodlám v tom pokračovat. Pokud jeho neuctivé (k občanům země, kterou reprezentuje) chování zaplní zpravodajské weby, nejde nečíst.

0 0
možnosti

Pane Jurnečko, počítám, že vy se s moc lidmi nebavíte, že? Ono 99% lidí nemůže zajímat pouze obsah sdělení, jde ruku v ruce. Dnes a nejen dnes je obsah na druhém místě po formě, ale vyzdvihujeme obsah protože málokdo porušuje minimální hranici formy. Když jdete do banky, tak se k vám všichni chovají slušně. Když mluví politik, je vetšinou slušně oblečený. Když vy půjdete žádat třeba o hypotéku asi necháte montérky doma, stejně jako slovíčka k*rva a k*nda. Každý z nás naplňuje minimální hranici formy komunikace ať už verbální nebo neverbální v závislosti na prostředí.

Když se bavím s šéfem svojí firmy tak ho nebudu oslovovat "vole", to je minimální hranice formy. Když se budu bavit s kamarády v hospodě, tak je třeba budu oslovovat "vole", ale než půjdu do hospody, tak se minimálně osprchuji, abych nesmrděl. To je zase minimální hranice v tomhle prostředí.

Pan Zeman (záměrně nepíši prezident) by měl být nejvyšší představitel státu, tedy by měl reprezentovat nejvyšší hranici minimální formy. Zkrátka aby nikoho nepohoršoval ať už půjde o lidi vzdělané a nebo méně vzdělané. Takže nemůže mluvit jako dlaždič ani jako Sir Humphrey Appleby. Prostě nesmí ať už chce sdělit cokoliv. Jen proto, že někdo jiný v jiné situaci tak mluví neznamená, že nejvyšší představitel a zástupce národa tak může mluvit také.

Jsem člověk který dá spíše na logiku než na pocity, na obsah než na formu, ale jedno bez druhého nikdy posuzovat prostě nelze.

5 0
možnosti
DH

D40a92v13i29d 68H14o89f

6. 11. 2014 9:25

souhlasím s Vámi R^

1 0
možnosti
JD

Když se na to sdělení dívám z pohledu obsahu, vidím toto: Zeman se vyhnul otázce politických vězňů v rusku tím, že řekl "a představte si, že zrovna tyhle jsou sprosté ..., které si nic jiného nezaslouží. Takže ve Vladimírivě Rusku političtí nejsou".

5 2
možnosti
MP

Komu nestačí překlad obou slov a jejich pornofotky, at jde o chování v kostele či strkání si kuřete někam, nemůže jít o politický čin. Ale kdo chce psa bít..8-o

2 0
možnosti
PS

Pokud sympatizujete s putinovou likvidací jakékoliv opozice a svobody projevu a slova , tak chápete Pussy Riot tak jako náš podivný prezident, ale zavírat členky punkové kapely , protože si dovolily performaci - punkovou modlitbu - Boží Rodičko zbav nás Putina , to je silná káva pro každého kdo má rád demokracii. Nejhorší zločiny se odehrávají v diktatůrách, které se tváří silně moralisticky , ale sami neberou ohledy na nikoho a nic. Například pokrytecká jakob\ morálka v rusku, kde se kriminalizuje homosexualita, nesmí nic kritizovat ,ale vesele se zabírají cizí území , zbrojí se a připravuje na obnovení hranic SSSR,oslavují se vrazi stylu Lenina, Stalina ap. Skoro jako v islámském státě , kde mají plnou pusu morálky , ale vesele lidem stínají hlavy bez náznaku svědomí. Proč by punková kapela nemohla mít i drsné texty, když prezident naší země múže mluvit jako dlaždič ?

10 1
možnosti
PM

P47a47v14e27l 50M26a76c57h

5. 11. 2014 22:29

Rad bych vedel, jestli pana Oto Jurecka nekdy napadlo, ze rusove jsou primo mistri v sireni nepravdivych informaci. To by kazdy clovek, ktery jejich nadvladu zazil mel vedet. Clovek by nemel byt naivni ci az hloupy a spolknout kazdy vymysl ktery ruske vetsinou pro putinske noviny napisi. To, co psali nebo pisi o Pussy Riot jeste neznamena ze je pravda. Jak se rika kdyz chces psa bit tak si hul najdes.

7 2
možnosti
OJ

Ano já vím. Ta videa s Pussy Riot jsou zfalšovaná ruskou FSB...

1 0
možnosti
BM

Naprostý souhlas. Pamatujete předvolební klání o volbě prezidenta když paní Věra Čáslavská nepochopila výrok Zemana o "Zemanech" a málem tam skolabovala. Je to přesně to samé. Někteří nejsou schopni pořádně poslouchat si dát věci do souvislostí.

Hezký den

7 5
možnosti
Foto

Jsem spíš na ten obsah.... a ani ta forma se mi nelíbila...

PS: dal bych tam naplněný odměrný válec, abych vyjádřil obrázkem aj obsah

1 1
možnosti
OJ

Dobrý nápad - to mě nenapadlo.. :)

2 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky