Nevolím proimigrační politiky !!

Hrozba islamizace země, stejně jako hrozba moha dalších negativních jevů, způsobených demografickou změnou, se stává tématem číslo jedna, nejen v blogosféře. Většina politiků však tento fakt ignoruje. Proto je třeba vystavit je tlaku a hrozbě nezvolitelnosti, pokud v tomto budou jednat proti zřetelné vůli většiny národa. Je to to jediné, čemu by mohli rozumět. Pokud souhlasíte, podpořte následující "manifest" a přidejte se ke facebook skupině, která bude postoje politiků monitorovat.

Nebudeme volit proimigrační politiky !
Jsme lidé různých politických názorů, spojených jedinou myšlenkou a jediným cílem. Potrestat ty politiky, kteří se podílí nebo podílet chtějí, na islamizaci naší země.
Víme, že dnes existuje mnoho iniciativ, vystupující proti tomuto jevu. Jsme si však vědomi toho, že se netěší větší pozornosti médií, elit, politiků a obecně lidí, kteří mají moc nás “uvrtat“ do závazků, jejichž důsledky ponesou generace..
Evropská Unie stále nenachází odvahu odvrhnout masivní imigraci zejména z muslimských zemí, jako vrcholně rizikový podnik jež se neosvědčil. Nemají odvahu zčásti také proto, protože její představitelé jsou oportunističtí karieristé prosazující cokoli, co jim přinese rychlý zisk. Co páchají svým zemím je nezajímá, nebo to nejsou schopni dohlédnout.
Vážné těžkosti a problémy které se již v západních zemích objevily, pak chtějí řešit jejich vývozem a distribucí do zemí, kde dosud nejsou. A ekonomické i jiné imigranty přidělovat podle kvót.
Protože je zřejmé, že ani naši politici nejsou jiní a nenachází odvahu postavit se jasně proti, je třeba využít jejich jediného instinktu, na který se lze vždy spolehnout. Na touhu být znovuzvolen.
Proto vyzýváme každého, kdo si uvědomuje nesmírné riziko plynoucí z masivní imigrace do naší země, aby se k tomuto manifestu přihlásil. Každého kdo chápe, že pseudotémata předkládaná nám medii, jsou nepodstatná a zástupná. Kdo chápe, že plat politika se dá změnit, že DPH se dá změnit, že jakýkoli zákon se dá změnit, že špatný politik se dá vyměnit, ... ale že jednou přijatých muslimů s vysokou porodností se již nezbavíme. A že ti, co přijdou po nás, budou muset hájit, pravděpodobně za cenu nesmírných obětí, své právo žít podle vlastních tradic a způsobů.
Řekněme jim, že tuto zemi nevybudovali ani nevybojovali; nemají právo ji komukoli věnovat, nemají právo ji rozdávat. Převzali ji do správy od Čechů, Moravanů a Slezanů a těm ji také mají vrátit.
Věnujme pozornost jménům! Registrujme a pamatujme si dobře ty, kdo se hlásí k myšlence přijímat imigranty z muslimských zemí ... a dejme jim všemi způsoby najevo, že takového politika nebudeme volit, ani kdyby nám nabídnul odchod do důchodu v 50ti letech a zvednul penzi na trojnásobek. Tahle země není na prodej, ani my nejsme.
Kdokoli jsi přístupný myšlence dovézt do České republiky Islám, jsi pro nás nevolitelný. Pamatuj si to!
Výmluvy na to, že imigraci nelze zabránit nepřijímáme. Lze. Jednou z funkcí státu je schopnost uhlídat si hranice. Máme právo na jednosměrně propustnou hranici (Kdo chce ven - může. Kdo chce dovnitř musí se zeptat). Stejný princip má přece i každý politik u svého domu, nebo ne?
Ani argument, že se bez imigrantů neobejdeme nepřijímáme. Obešly se bez nich generace našich předků, obejdeme se bez nich i my. Je jen na nás zorganizovat si ekonomiku tak, aby byla soběstačná a nestála na dumpingových cenách levné pracovní síly.
My, co se hlásíme k tomuto “manifestu“ jsme se rozhodli odlišit důležité od nedůležitého. Nebudeme již volit podle vůle “spindoktorů“ manipulujících veřejné mínění národa na objednávku. Náš klíč je prostý – podílíš se na onom pomalém zločinu páchaném na Evropských národech – přicházíš o hlasy.
Prosím příznivce: Sledujte vyjádření politiků a piště na tuto stránku jejich jména. Jak těch co nás chtějí zaprodat, tak těch co mají vůli se bránit. Ať víme kdo je kdo...

Odkaz: https://www.facebook.com/groups/NevolimeProimigracniPolitiky/

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Oto Jurnečka | neděle 4.1.2015 18:05 | karma článku: 39,87 | přečteno: 2684x
  • Další články autora

Oto Jurnečka

Desatero Vidláctva

6.7.2023 v 12:36 | Karma: 30,40

Oto Jurnečka

Manifest skutečné ekologie - IV

6.7.2023 v 11:33 | Karma: 14,23

Oto Jurnečka

Manifest skutečné ekologie - III

5.7.2023 v 13:44 | Karma: 14,20

Oto Jurnečka

Manifest skutečné ekologie - II

4.7.2023 v 15:04 | Karma: 17,24

Oto Jurnečka

Manifest skutečné ekologie - I

3.7.2023 v 11:49 | Karma: 19,93