Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

..... NO VIDA ..... Co všechno se může z obyčejného stěhování starého gauče VYVRBIT:-)! Vy - pane autore - jste to ale zajisté pojal jako PARALELU k mnohem většímu domu R^! A za to máte ode mne karmu;-)

5 1
možnosti
Foto

Ještě pár týdnů a až noví obyvatelé dům zcela obsadí, vyhodí pana Jurnečku na ulici a bezdomovcem se stane pro změnu on sám.

5 1
možnosti
OJ

Přečtěte si prosím poslední řádek článku - je důležitý...

0 0
možnosti
MP

Najděte si ještě třetí práci a budete jim moct uvolnit i ten svůj pokojík ;-) za článek karma R^:-)

1 1
možnosti
JM

I vy filuto:) Nebylo to náhodou tak, že místo zvaní na večírek, jste si založil na stěhování eseróčko a představoval si jak zbohatnete, když budou makat jen za jídlo a za místo na spaní v malém pokojíku? A časem to rozšířil o další práce, které se nikomu nechce dělat, jako čistit hajzl, mejt nádobí... Tak to totiž udělali před půl stoletím v sousedním Německu.

 Nebo jste jim možná zabral ten plácek, kde chlastali za to, že na vašem majetku můžou zůstávat, a oni se z toho plácku přesunuli do vašeho bytu, jako se to stalo Anglánům a Francouzům.

1 4
možnosti
LR

Podsouvání nesmyslů.

2 0
možnosti
JH

Jste dobrý člověk a ten musí být náležitě potrestán. Napsal jste to dobře. My Evropané jsme opravdu dobří, jinak bychom se tak neměli, ale nedokážeme říct na plnou hubu, co si o tom myslíme.

14 0
možnosti
MT

To protoze nas nasi spoluobcane, media a politici promptne nazvou a odsoudi jako rasisty a nacisty. Proto mlcime a zanadavame si (stejne jako za komunistu)  bud v uzkem rodinnem kruhu anebo jeste lepe na zachode do musle... 8-o

7 0
možnosti
JN

J58i85ř90í 80N53o19s67e79k

22. 4. 2015 21:28

Až mě mrazí.

Díky za varování, nepustím si přes práh ani jediného, i kdybych si na stěhováky musel vzít půjčku. [>-]

5 0
možnosti
JM
Foto

Ty klíče jim dává každý, kdo věří na demokratický stát.

1 2
možnosti
DK

Demokraticky stat nema zadne povinnosti vuci vnejsim subjektum. Taktez unie nema zadne povinnosti vuci neunijnim statum. Zakony, ktere plati uvnitr vesmiru neplati pro vesmir samotny.

2 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky