Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J28a72n 63R15á28ž

14. 5. 2015 21:41

To, že Itálie není schopna splnit závazek, který přijala podpisem Schengenské smlouvy, není problém České tepubliky,. Problémem se stane až rozhodnutím byrokrata EU.

Orbán řekl: "Neexistuje mechanismus, který by přinutil Maďarsko přijmout kvóty pro utečence".

A teď z toho bolí hlava Brusel, ne Orbána. A v tom je zakopán pes: Jsou opravdu bruselské dotace přednější , než vnitrostátní bezpečnost obyvatelstva? Na to si musíme dát nejprve upřímnou odpověď, než začneme proti kvotam protestovat. A že se protestovat bude, až začnou běženci dělat v Praze, Brně, či Plzni stejný virval, jako dělají v jiných částech Evropy.

P.S. Ti čeští euposlanci, kteří hlasovali pro kvóty, a jejich jména jsou známá, spáchali politickou sebevraždu.

6 1
možnosti
JR

J26a20n 20R85á78ž

14. 5. 2015 21:33

To, že Itálie není schopna splnit závazek, který přijala podpisem Schengenské smlouvy, není problém České tepubliky,. Problémem se stane až rozhodnutím byrokrata EU.

Citují Orbána: Neexistuje mechanismus, který by přinutil p

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Mistr Toscannini o Slovanech prohlašoval, že jsou to primitivové, tak nutné se podivit, že Západ každého našeho emigranta neviděl v horším světle než my dnes ty imigranty z Afriky.

1 0
možnosti
MK

Musím souhlasit zejména s tím, že srovnávat naše emigranty z dob nadšeného budování komunismu je totální debilita a jen člověk na úrovni idiocie může s tímto argumentem jít na veřejnost. Většina lidí co z naší socialistické vlastní zdrhla, tak ba Západě tvrdě makala od těch hodně kvalifikovaných až po ty méně(za socíku nekvalifikovaná síla snad neexistovala;-D)  a jen opravdu to poltické minimum (co nic neumělo)  skončilo na dávkách. Opět další minimum našich lidí se zapojilo do páchání trestné činnosti. Ale teď to nejdůležitější, nikdo, slovy nikdo (pokud teda nepočítáme agenty StB,  např. kapitána Minaříka) tam nepřijel zakládat  komunistické strany a revoluční odbory a vnucovat tam své zvyky. Tedy naši "komunističtí  emigranti" byli hostitelské zemi přínosem, těch negativní bylo rozhodně málo. Po 89 se z mých známých až na jednu výjimku už nechtěl vracet, domov již měli tam. 

Co nám přinesou imigranti za Afriky a Blízkého východu. Islám, šariu kriminalitu a  díru do sociální systému.

Děkuji nechci

10 1
možnosti
Foto

jak víte co kdo přinese když tu ještě ani nejsou?

je to naprosto ta samá situace-západ rovněž nevěděl co budou dělat emigranti z komunistické země.

2 14
možnosti
SB

A ještě jeden argument proti tomu, že bychom něco dlužili proto, že kdysi v zahraničí přijímali naše emigranty:

Kdo emigroval, ten už tady není. My, co tady žijeme, jsme prostě neemigrovali. Tudíž co mi je po tom, že nějakej Ferda Vopršálek nebo Franta Vokurka emigrovali do zahraničí? To byla jejich věc, že tam šli, a věc těch zemí, že je přijali, ale proč kvůli tomu, že někdo jiný odešel, mám já nyní ve své zemi přijímat nějakého Afričana?

Co Slavomír Beneš získal tím, že jeho spolužák z vysoké Ludvík Pospíšil v roce 1986 utekl?

Slavomír Beneš tím nezískal nic. Pokud tím někomu vznikl nějaký dluh, tak tedy tomu Ludvíku Pospíšilovi. Tak proč by za to dnes měl trpět Slavomír Beneš?  Proč by Slavomír Beneš měl kvůli Pospíšilově emigraci cítit závazek k jiným lidem?

14 1
možnosti
Foto

K97a39r15e32l 48M89á35d95l63e

14. 5. 2015 14:25

Pro mne dost dobrej a velice dobře vyargumentovanej článek. Ale všem se asi nezavděčíte, už tady pod jinými články diskutují a mínusují naši tradiční muslimofilové.

11 0
možnosti
VV

Sice se mi to Slovo vyargumentovanej z duse hnusi, ale popsal jste ten clanek dobre.

1 0
možnosti
JC

Souhlas, pane.

Navím nemá jít o pár stovek lidí, ale o tisíce - skoro 3 % přišedších. A my nemůžeme tolik cizinců přijmout, protože je prostě nedokážeme naučit česky. Nemáme na to dost specialisovaných učitelů (učit cizince nedokáže každý) ani učeben a učebních pomůcek. A dokud se nenaučí česky, nelze jim nalézt žádné zaměstnání, ani je rekvalifikovat k nějaké práci. A bez pracovního začlenění nemohou být nikdy ani společensky začlenění a budou tedy dělat jen problémy a problémy. A budou nebezpeční, protože podle těch fotek jde především o mladé černochy, kteří budou u nás v uprchlických táborech sexuálně strádat a začnou se chovat podle toho. Je to pro nás velice nebezpečné, to nesmíme dopustit.

10 1
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky