Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

jen tak na okraj *- svěrák byl v KSČ 4x déle než Zeman a nadto ve zcela jiné době  :-)

5 0
možnosti
PJ

P30e33t52r 88J21a48n78s15k25y

30. 1. 2013 23:16

to nebyli jen herci.. tady se podarilo za 1 mesic zblbnout polovinu naroda.. pripomina se 80 let nastupu hitlera k moci.. tenkrat zblbli nemci letos my..

3 0
možnosti
JP

Herci a komedianti by měli lidi spíše bavit, pokud se se.ou politikům do řemesla, musí počítat samozřejmě s tím, že jejich sláva bude omezena na jisté procento lidí v národě, kteří je budou moci strávit... :-)

5 0
možnosti
JH

Jejich počínáním jsem pobaven.

0 0
možnosti
IH

Poslední dny přemýšlím stále o tom, kolik lidí přispěje příště na konto paraple, které zašťiťuje pan Svěrák. Nejvíc peněz připluje většinou od těch lidí, kterým teď naše "celebrity" spílají do neinteligentů.

5 0
možnosti
JN

To třeba já výzvy a doporučení Svěráka velmi vítám, hned totiž vím, jak to dopadne.

A na jeho radách se dá u sázkařů vydělat kupa peněz! Pochopitelně se musí sázet obráceně ;-D

Dříve mi Svěrák pil krev svou horlivostí pro Uhnii svobody, 4-koalici, 3-koalici a všelijaké jiné fantasmagorie. Časem jsem ale pochopil, že svůj umělecký talent vyvažuje politickou hloupostí. A taky je možné, že se sám vžil do postavy Cimrmana, činy tomu odpovídají ;-D

12 1
možnosti
VS

Ja jsem Sveraka nikdy nemel rad. Prijde mi takovy hystericky, kdyz se nekomu jeho laskavy humor nelibi, je obintrikovan a bez sebemensi milosti zlikvidovan.

2 1
možnosti
IJ

I29v52a30n 82J20i21r66e51š

30. 1. 2013 16:00

Karma. Já osobně jsem si ty příkazy, doporučování a ponižování od slavné kulturní fronty vyřešil tak, že jejich díla nesleduji, nekupuji, bojkotuji.

3 1
možnosti
MS

Člověče,stavíte se na stejné místo s nimi.Pan Menzel prohlásil cosi o české chátře,která nevolí Karla.Tím pro mě spadl právě on mezi chátru.Rád se ale podívám na jeho film.Umí tak umí:-)[>-]

7 0
možnosti
Foto

Napsal jste to moc hezky a já to ocenil karmou.

7 4
možnosti
SB

Ono je snadnější sepisovat a podepisovat různé výzvy a petice (to dokáže každý) než udělat opravdu kvalitní umění. Konec konců, když se na to podíváme, tak podle mého názoru jedinými, kdo se k tomu propůjčil a za kým je současně něco skutečně velkého vidět, jsou Zdeněk Svěrák a Věra Čáslavská (a u té ani nevím, zda to podepsala, či pouze vystoupila v tom televizním pořadu). Ostatní si tím podpisem navzájem dodávají pocit významnosti. Nula A to podepsala s nulou B a s nulou C a hned se všichni tři díky tomu uskupení navzájem ve svých představách o sobě samotných povznesli. Ale pouze ve svých představách. Ve skutečnosti nula plus nula plus nula zůstává v součtu stále nulou.

10 2
možnosti

Ale dvě nuly - jednoznačné označení.;-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky