Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

No, pokud se tato vaše teorie potvrdí, tak se u mě Zeman alespoň částečně rehabilituje.

0 0
možnosti
Foto

Já nechápu, jak mnozí nejsou schopni skousnout porážku svého favorita. Já nevím jestli Vy jste Okamurův příznivec, ale přece musí být jasné, že ta pravidla pro kontrolu hlasů byla koncipována dávno předtím než Okamura ohlásil kandidaturu a že těch 50.000 podpisů lepil na poslední chvíli a podle toho to také dopadlo.

A to samé Bobo a hlavně Dlouhý. Ten doplatil na tu dvacetikorunovu odměnu, protoež pak se jasně falšovalo. A míra duplicity u JB byla příšerná. Okolo 89%. A kdo to tam napatlal? Samozřejmě štáb, kterému chyběly hlasy.

1 1
možnosti
OK

O18t96o 85K51o97s64t11a

25. 11. 2012 20:19

Ale o tom ten článek přece vůbec není... Jinak ano - celkem s Okamurou sympatizuji ... nicméně to, že stanovený počet hlasů nedal dohromady respektuji... Vím kam asi míříte. K mojí zmínce, že jediní tři anti-unijní kandidáti byli zrušeni... Jo - napsal jsem to tak, že to trochu impikuje spiknutí proti nim... To jsem ale říci nechtěl, ačkoli to vyloučit nelze... V článku se ale spíše zabývám tím, zda je možné, aby měl M. Zeman připravenu agendu, kterou zatím nezveřejňuje, ale kvůli které má Klausovu podporu...

0 0
možnosti
Foto

Sakra práce, už je tu snad další konspirace? Nebo není? Omluvte mne prosím, dám se ještě jednou tohoto příspěvku do znovu-čtení. Aha! Už to mám! Jiné totiž vysvětlení pro to všechno mám.

Pracoval jsem kdysi ve výzkumáku - již tehdy kol dokola plno bylo koumáků. Mohl si tehdy mnohý vydělat nějakého toho bůra - příznivá tehdy postačila oponentůra na kamaráda jeho dílo. Nevím co všechno se tenkrát v té branži dílo, byl jsem jak se říká, tak trochu mimo.

Tehdy platilo pravidlo takzvané zpátečky. Něco jako dnes já tobě, zítra ty mně - a jednou se prý stalo že jeden z nich  nedodržel to pravidlo železné - to se pak na jistou dobu rozkmotřili, a né že né. Pravda pak se usmířili, díky "OPO" smlouvě tak zvané. To co v dalším odstavci co následuje to určeno bude jen pro zvané.

Jednoho z těch dvou vědomí prý dodnes tak moc tlačí že toho jistého nejmenovaného na ten post prezidentský snaží se protlačit. Nezlobte se prosím za tento můj názor ryze subjektivní - ten pro dnešek vám musí stačit.

0 0
možnosti
JSS

Nečtěte dále- obecno je známo:" Braťja  bratru ! A proč nakonec ne! Vždyť jsou odkojeni jedním ústavem - ústavem pro OVLIVŇOVÁNÍ MÍNĚNÍ a UDRŽENÍ STARÝCH  POŘÁDKŮ!

Wery Well  Mr. Klaus a Zeman -  my jsme při zdi a máme svůj rozum! Ono totiž není každý den stejný a je třeba  na to reagovat  a vyjít  "Z K:-/ŮŽÍ"!

0 1
možnosti

Také může být podpora Zemanovi od Klause polibek smrti. Nebo je to pro něj jediný kandidát, kterého může považovat za důstojného soupeře a potažmo i následníka.

1 0
možnosti
Foto

Proč polibek smrti? Tím byl přece proslulý Havel.

1 2
možnosti