Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...... I have a dream ....wooow, soráč, - I have KKK !

1 0
možnosti
Foto

Kamarádka z Kanady mi v jednom z dávnějších mailů psala, že Američané v podstatě zblbli. Obávám se, že to zblbnutí se řítí do celého světa rychlostí větší, než malou.

4 0
možnosti
Foto

O30t73t37o 12Č33e61r85n80ý

26. 11. 2014 14:34

Už jsem to tady psal včera. Jen připomínám, že i u nás máme obdobné tendence. Alespoň trochu zavádět, když už nemůžeme zcela.

Titulek v iDnes včera, mimochodem hodně upozaděný: "Tři čtvrtě porotců, kteří rozhodovali v případu Ferguson, jsou běloši". Jinými slovy říká titulek: většinově bílá porota, tak to je jasné, že policistu osvobodili. Ale OUHA, protože dál v článku se dozvíte, že to zhruba odpovídá demografickému složení obyvatelstva města.

To však není vše.V článku dále:nicméně stoupenci zastřeleného Michaela Browna měli jednu zásadní námitku směrem k nezaujatosti žalobce McCullocha. Jeho oba rodiče i další příbuzní totiž pracovali pro policii přímo v St. Louis. McCullochův otec pak navíc podle staniceCBS News zahynul ve službě. Zasahoval u případu, kdy podezřelým byl občan černé pleti.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/zastreleni-michaela-browna-policistou-darrenem-wilsonem-posuzovali-v-porote-ze-tri-ctvrtin-belosi-ire-/zahranicni.aspx?c=A141125_154048_zahranicni_im#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

Němci požadovali rasovou čistotu do osmého kolena. Časem si budeme muset zvyknout, že do státních služeb budou brát jen ty, kteří měli za předka někoho z etnické menšiny, případně se neprovinili něčím podobným jako je hájení klidu a pořádku, kde se objevil někdo "diskriminovaný". V USA už na to najíždí.

8 0
možnosti

To je zase tady Mudrcu co nezazili v USA ani rok.

Vazeny Pane, zil jste v USA v 60tych a 70tych letech kdy byly nepokoje demonstrace na denim poradku? USA uz jsou davno jine od te doby, mame takzvanou Black Middle Class ktera nespaluje baraky a nedela vytrznosti ktere se tenkrat dely ano problemy jsou ale jaky pokrok byl udelan to vam tam ta vase senzacni media 

nereknou.

0 4
možnosti

Tady je nazor jednoho Afro-Americana v ( Anglictine),mozna vas to prekvapi ale podporuje Policii, I jejich zasahy.Je to samozrejme takzvany ( Middle Class) stredni trida clovek.

http://drford.blogspot.com/?m=1

0 0
možnosti

Díky Bohu za ty.. R^

4 0
možnosti

Politická korektnost = cesta do pekel. Politicky nekorektních, jak jinak.

3 0
možnosti

R^ máte recht.

A když jste zmínil filmy, já poukážu na seriály - kde je tým, tam se nejen dočkáte etnického vyvážení, ale též genderového, někdy je to až směšné.

5 0
možnosti

D23a87d93a20k 46P71e43t57r

26. 11. 2014 12:48

Pokud je, tak je, Ano, je to vytvořená elita, těm ostatním vzor.

1 0
možnosti

Víš prd, nácku.

2 16
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky