Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Předseda strany Úsvit je blb a Šarapatka s jeho bláboly nechce mít nic společného.Jen tak mimochodem i dnes už kolem mešity v Brně venčí lidé psy a chodí v létě málo oblečeni.Jinak to nejde, brněnská mešita je malá budova mezi paneláky...;-)

0 1
možnosti
OJ

Vidíte v Británii si to už nedovolí. Mají tam Šarija hlídky. Opravdu umíte myslet jen tak měsíc dopředu? Co jste - nějaká jižanská mentalita, která žije pouze přítomným okamžikem? ;-)

2 0
možnosti
MT

Pane Bárta, před několika desetiletími si to také mysleli Švédové, Francouzi a jiní. Taková malá mešita, malá budova kolem které chodí lidé s pejsky. Nebuďme sebevrahy ve vlastní zemi !  [>-]

1 0
možnosti
Foto

On je trochu divnej. Jako ten výčepní.

1 0
možnosti
VP

Pane Šarapatka, nesdílím s Vámi.

3 0
možnosti
ZK

No tak jsem si to přečetla... Co mohou dělat bezmocní? Omezit nákup benzínu, výrobků z ropy. To je zdroj úspěchu islámské misie. Pokud má ČR 75% ropy ze zemí s problematickými režimy, pak tady je prostor pro občanskou angažovanost. Prasátky u mešit jsou jen zoufalou trapárnou.

0 0
možnosti
OJ

Ale mě nevadí když prosperuje arabský šejk, který si pak v poušti staví mrakodrapy. Mě vadí ti co jsou zde. Proto nebudu bojkotovat ropné produkty, ale dovedu si představit smysl bojkotovat malé obchodníky zde. (Bohužel včera jsem si dal v Butovicích kebab, takže jsem trestuhodně nedůsledný...)

3 0
možnosti
ZK

Nechce se mi číst obsah, ale odpověď na nadpis je jasná. Nikoliv, Milan Šarapatka je velmi inteligentní. To navzdory tomu, že je poslancem Úsvitu.

2 5
možnosti
OJ

Obsah je kratoučký, tak ho zkuste. Pochopíte, že jejich podobnost nevidím v podobné inteligenci...

4 0
možnosti
MT

Autore, sohlasím !  [>-]

5 0
možnosti