Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jaky je rozdil mezi hyenou a tim, kdo si na opacne strane barikady masti ego, jak neni hyena .... pro me zadny ... obe strany zneuzivaji stejnou vec Rv

0 0
možnosti
JR

J75a68r89a 32R34a24n17k

4. 9. 2015 23:52

Nemyslite, ze v roce 1972 tato fotografie ovlivnila Americany a dochazelo k velkym demonstracim, ze to pomohlo k ukonceni valky ve Vietnamu? Ta pani ma dnes 52 roku a zije v Kanade:

https://www.youtube.com/watch?v=st9p24mUKrY

Foto mlade Malaly z Pakistanu ji dopomohlo k rekonstrukci obliceje a dustojne aktivite proti islamismu.

Foto japonskeho studenta 1989 pred cinskymi tanky z Tiananemn Square proletelo celym svetem, demonstrace trvaly mesice a mrtvych byli tisice, v CSSR se to zrejme nesmelo ukazat protoze to byl pokus vyvolat pocity viny od nekomunistickych hyen?

1 0
možnosti
AD

Dobré shrnutí, R^ cítím to velmi podobně.

5 0
možnosti
MG

vsadím pět set proti jedné, že ten chlapec ani není mrtev, že tedy jde jen o podvrh

0 2
možnosti

Kéž by to tak bylo a ten chlapeček by byl živý a zdravý.

0 0
možnosti
FB

Tak ta analogie se zlodějem je dost ubohá...

1 6
možnosti
Foto

souhlasím, že použít fotku této neskonale tragické události je krajně nelidké..zrovna tak, že jste ji použil také.

2 0
možnosti
JK

Přesně totéž jsem měl na jazyku a dnes už stihl napsat jako reakci pod tři podobné blogy (aniž bych je četl, nejsem masochista). Tohle je už asi třicátá reakce na tohle téma, a pak kdo se snaží vyvolávat hysterii..., že;-)).

1 0
možnosti
ZS

Zajímavý článek se objevit teď na Novinkách. Podle něj se rodina snažila dostat za sestrou otce, která žije v Kanadě. Kanada je však odmítla kvůli nesrovnalostem v dokladech, a oni se proto rozhodli pro cestu přes Evropu. Takže jestli se má někdo chytit za frňák, jsou to úředníci z Kanady (žádné překvapení, máme vlastní zkušenosti s jejich přístupem při zavádění víz kvůli odchodu Rómů)

9 0
možnosti
OJ

Proč úřednící v Kanadě? když měli nesrovnalosti v dokladech, tak je správně že je do země nevpustili...

0 0
možnosti
JH

Hyeny jsou novináři a fotografové v honbě za senzacemi, politici,kteří si na nenávisti a xenofobii honí body a hlavně převaděči a hovada,které parazitují na lidském neštěstí...

USA a NATO svými "záchranými" akcemi v Afgánistánu,Iráku,Libyi a Sýrii rozdrbali co se dalo, zavinili nárůst muslimského extremismu a vznik ISILu, navíc vyzbrojovali "umírněné" povstalce , a teď když si s tím neví rady,dávají ruce pryč... EU ve svém pokrytectví netlačí na OSN ani na sousední státy konfliktů,aby se humanitární krize řešila v místě vzniku, a místo toho řeší nějaké nesmyslné počty uprchlíků,které máme přijmout.

9 1
možnosti
Foto

Přesně tak, když vidím srdcervoucí fotky zraněných a umírajících, vždycky si říkám, jestlipak jim ten fotograf pomohl nebo jen čekal na nejlepší záběr. Vsadila bych se, že B je správně.

1 0
možnosti
SB

Za článek jste ode mne dostal karmu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky