Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Každý hlásá svůj názor, ale bohužel něčí názory se zdají víc hodnotné než jiné a o tom rády rozhodují média. 

A pak se každý diví, že volby vyhrál Zeman, když rozhodovali u uren občané a tisk byl plný opaku.

Tudíž není nutno fňukat, protože politici nás mohou nabádat ke správným názorům a vhodným demonstracím, ale to je tak všechno.

0 0
možnosti
MK

Já bych řekl, že na demonstrace s podrbáním za ušima vůbec nemá cenu chodit, tyto manifestace jsou je na zakrytí chyb a na podporu lží současné vládní garnitury. Na ty povolené bez podrbání je asi taky zbytečné chodit, protože ty jsou o ničem. Každý o problému ví, ale řešit se nebude. No a ty negativní, ty jsou zase velmi nebezpečné, zatím se za účast na nich ještě nezavírá, ale EU už chystá nějaká opatření. V demokracii by měly být demonstrace, pokud při nich nedochází k rabování a fyzickému napadání apod. vždy povoleny, ale nemá opravdu smysl manifestovat proti Putinovi (apod.), když netvora z něj udělal na pokyn vládnoucí garnitury pouze mainstream (naivní lidé tomu věří), ale pokud se nám něco skutečně nelíbí, tak nemáme dávat hlas ve volbách těm lidem a stranám, které takto konají a dehonestují díky ovládnutým mainstreamovým medií své skutečné politické rivaly.

1 0
možnosti
JS

Dobře jste to popsal, samozřejmě karma. R^

0 0
možnosti
JT

Mě teda Putinova agrese pálí a víc než nějaký ISIL. Zrovna jako současná rehabilitace zločinů komunismu. Přitom za občana se považuji.

0 2
možnosti
OJ

V pořádku. Článek je ale o tom, že proti něčemu se protestovat smí - ba je to přímo žádoucí... A proti něčemu se to nesmí, nebo je to alespon ztíženo tím, že účastníci takových protestů dostanou bepěkné nálepky a jsou i jinak ostrakizováni.

.

Vás konkrétně pálí Putin. Patříte tedy mezi štastlivce, které za demonstrování nikdo hanět nebude...

4 0
možnosti
Foto

Přesně si nepamatuji onen citát: "Hus a Žižka byli taky Čechové, ale čepičky a praporky - to nikdy" (Tuším, že postavu maloměšťáka hrál Jindřich Plachta - byla to snad Filozofská historie.)

Aneb mírný pokrok v mezích zákona.

0 0
možnosti
JC

Takovým dokonalým doplněním Vašeho článku je článek pana Semína zde:

http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=29428

Pan Semín mně sice občas leze svými názory dost na nervy, ale tentkrát podává více informací než názorů a tak to stojí za přečtení.

7 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky