Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

13. 8. 2011 18:15
Nebyl jsem tam

ale zrovna včera jsem viděl v televizi jakéhosi araba či co, kterému přejeli bílí fakani tři syny, kteří se snažili bránit svojí ulici. Je dobře, že i mezi araby jsou slušní lidé, tak za 500 let, které jim oproti křesťanům chybějí, jich snad bude většina

0 0
možnosti
OK

jurnecka

13. 8. 2011 21:10
Re: Nebyl jsem tam

Jj, jak píšu, někteří bílí Britové bohužel přejali tu gangsta kulturu.

0 0
možnosti
CM

chorimehbooba

13. 8. 2011 9:37
myslim , ze ten problem je hodne komplexni a budou se jim

v Anglii zabyvat tymy odborniku po nejakou dobu. Co se tyce veku tak od 7 do 50 ti let. Co se tyce etnickych skupin, tak tam byli zastoupeni vsichni snad krome polaku , kteri prisli budovat Anglii a vsichni jsou z nich "nadseni". Podle me je pricina toho co se stalo neco jako gulas. Hlavni prisady: policie zastrelila chlapa a potom tvrdila, ze ho policista zastrelil v sebeobrane coz se ukazala jako lez. Chude mladezi Cameron zrusil socialni kluby , takze ucitele a vychovatele nemeli zajem dal presvedcovat sve chovance , Cameron chce vyhodit behem par pristich let pres 5 tisic policistu , takze kdyz meli zasahovat , tak byli vic nez laxni ( my mu ukazeme , ze bez nas to nejde) , vysoka nezamestnanost mladych , kteri bez prestizni skoly nemuzou dostal lepsi praci a na lepsi skolu nemaji jejich rodice penize , takze zacarovenej kruh a jeste by se toho naslo vic, ale nemam cas, takze posledni pricina jsou letni prazdniny a deti se strasne moc nudily

1 0
možnosti
CK

Cleopatra

13. 8. 2011 9:52
Re: myslim , ze ten problem je hodne komplexni a budou se jim

Konecne rozumny hlas nekoho kdo se v tom vyzna a nenechava se unest nenavisti k nektere ze zucastnenych skupin.

0 0
možnosti
K

kam!kaze_cze

12. 8. 2011 23:39
Pro autora

A nemá na nepokoje v Británii třeba vliv hraní počítačových her?

0 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

13. 8. 2011 2:00
Re: Pro autora

take ma, jak si na sky news posteskl jeden z lidi z Tottenhamu, problem je v tom, ze mnoho lidi ma treba dvoje zamestnani, aby uzivili rodinu a tak je vysledkem to, ze dite vychovava televize, x-box a ulice.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

12. 8. 2011 23:39
Ten problem je...

mozna socialni, ale neni nahodou,ze socialne slabi obcane jsou porad tataz etnika, takze je primarne etnicky...Tyto etnicke skupiny splnuji zejmena dva parametry diky kterym jimi slusny clovek pohrda - jsou to flakaci a jsou agresivni...Vic netreba vedet...Agresivni clovek, ktery je jeste navic flakac, je verbez at se nalakuje jak chce...Otazkou je, zda si agresivni flakac zaslouzi nejake slitovani, zda si zaslouzi, aby ho kdokoliv podporoval...Podle meho nazoru jednoznacne ne...Je spousta chudych lidi ve spouste zemi, kteri jsou chudi a agresivni nejsou. Tito lide si moralne zaslouzi pomoc (avsak ani v tomto pripade neni nici povinnost jim pomahat, je to jejich dobra vule).

0 0
možnosti
OK

jurnecka

13. 8. 2011 12:08
Re: Ten problem je...

Ne ne. Já potřebuji vědět víc! Odmítám být barvoslepý, jen proto že mi to někdo řekl...

Já chci vnímat která etnika jsou na kriminalitě zainteresována a v jakém měřítku...

Chci vědět. To je vždy užitečné...

0 0
možnosti
MR

iluminat

12. 8. 2011 21:16
ANO a NE, treba v Americe, kdyz byly nepokoje s cernochy

byli to cernosi kdo si dovolili rikat "at je pacholky zabijou, zavrou az zcernaj, atd." Hitler na ne, doslova. Belosi si davaji uz dlouho pozor na hubu. A myslim ze to v Anglii neni jine, muslimove a cernosi, ti obycejni, ta mlcici vetsina, je nas##ana vice jak belosi, a radi by aby Cameron prestal se trast strachy a neco podstatneho se udelalo a zmenilo. Vy to znate z medii, ale tam se dozvite lejno.

1 0
možnosti
OK

jurnecka

12. 8. 2011 21:25
Re: ANO a NE, treba v Americe, kdyz byly nepokoje s cernochy

Já nevim Iluminate... s tou slušnou a mlčící většinou černochů a muslimů... Nějak nejsou vidět...

Ale snad víte o čem mluvíte, když to neznáte jen z médií...;-)

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

12. 8. 2011 20:04
primárně etnický, sekundárně sociální

R^

0 0
možnosti
PA

Pickup Anddropoff

12. 8. 2011 19:47
SOCIALNI predevsim

Vlada a pravidelna mesicni apanaz nahradila otce, vic a vic svobodnych matek, vic rodicu, kteri vychovavaji volnou vychovou ci zadnou, chudi jsou hrdi na svuj status chudi a chteji vse zdarma, roste nespokojenost s vladou UK, ktera je az moc tolerantni a vlezldo(_!_)isticka k pristehovalcum, hlavne k muslimum, ustupky na ukor mensin, vic a vic socialnich davek, opusteni tradicnich hodnot, to vse vede k zahube UK takove, jaka byla kdysi. Prilis humanni pristup, prilis mnoho pravdolaskaru a apologetu zla.

1 0
možnosti
PN

burden

12. 8. 2011 17:41
hodně dobrý

Málokdy se mi stane, že bych něco bez výhrad podepsal. Ale tady nemám ani nejmenší výhradu

0 0
možnosti
JJ

J-irik

12. 8. 2011 14:37
ten problem JE predevsim socialni

Ztrata tradicnich hodnot, neexistujici vychova a nefunkcni rodiny, neexistence duclednych postihu pro antisocialy a nesmyslna politicka korektnost spolu s glorifikaci gangsterske kultury a sobectvi jsou ty prave duvody. Vsechno ostatni, tj. "ekonomicke" duvody nebo problem neintegrace imigrantu jsou uz jen dusledky nefunkcni a nezdrave spolecnosti.

Ti, kteri vyzdvihuji zkrachovaly multikulturalismus jako hlavni duvod toho, co se v britskych mestech stalo, o soucasnem stavu britske spolecnosti opravdu moc nevi.

3 0
možnosti
JV

jv1966

12. 8. 2011 14:13
Doporučuji přečíst si

Walter Laqueur; POSLEDNÍ DNY EVROPY ... (podtitul: Humanistická Evropa nebo islamistická Eurábie ? Analýza - perspektiva - prognóza - řešení).

Převážně faktografie, podaná stravitelnou formou fundovaným odborníkem.

Bohužel, běhá z toho mráz po zádech, o to víc, že není cesty zpátky. Evropská kultura ani civilizace nemá před sebou lepší budoucnost.

Dosáhli jsme technologických a vědních vrcholů, ale propadli jsme z matematiky základní školy, ignorováním faktu, že pokud nemá rodina dvě děti, společnost začne vymírat. Pod 1,9 nezvratně. A evropané jsou hluboko pod touto cifrou...

Nepřekvapilo by mne, kdyby v brzké budoucnosti začaly mladé generace proklínat své rodiče a prarodiče, jak politicky, ekonomicky a demograficky zničili jejich kontinent, kulturu a tím i budoucnost. Druhá polovina dvacátého století byla zřejmě vrcholem eurocivilizace. Konzum, užívání si, úpadek morálky ... neskončily tak pod kopyty barbarů v minulosti i jiné vyspělé civilizace .... ???

0 0
možnosti