Diskuse

Nevěra

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan Werich o nevěře:

"... Jó, naskytnou se okolnosti, kdy vy jste tady a ona tam a má ji tam, kde je, zatímco tahle ji má tady, kde jste vy. To je taky komponent, se kterým se musí počítat. Ale když víte, že mezi vámi se hodně kryje a málo přečnívá, pak při troše inteligence se to dá přejít bez žárlivosti. Když je to opravdu takhle, pak ten samotný pohyb to nemůže zvrátit. V tom mají anekdoty o lordech pravdu - sám o sobě je to komický pohyb".:-)

0 0
možnosti
RP

Od jednoho nevěrníka slyšela názor, který se do té situace dostal, že si poté uvědomil jak má rád svou ženu. A že ten náhodný sex nestál za ten strach který prožíval, kdyby se to žena dověděla. Myslím že když je nevěra jen jednou tak odpustit, dát mu druhou šanci i toho nenápadně využit ve svůj prospěch;-).

0 0
možnosti
ND

Mě už taková situace potkat nemůže a takovou situaci jsem ve svém životě řešit nemusela, proto asi můj názor nebude příliš líbivý.

Tady mě na této situaci zaujalo to, že ačkoliv se křivda matce stala, že za ní nechá pykat i dítě, kterému vezme úplnou rodinu, tedy otce. Přijde mi sobecké nedat muži druhou šanci, aby se podílel na výchově dítěte, další šanci už samozřejmě ne.

Tady na straně matky nejsem.

2 1
možnosti
EK

Když někdo něco takového napíše, tak hned všichni litují dítě, že nebude mít mužský vzor. Tím vzorem ale nemůže být ten, který podvádí manželku, radši žádný vzor, než takový.

0 0
možnosti
PK

Jo, život není skutečně to pověstné peříčko a potkávají nás věci , které neumíme pochopit natož vyřešit.....ale tak to je...

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 7,79
  • Průměrná čtenost 463x
Jsem původní profesí učitel. Příležitostně publikuji recenze v tištěných periodikách. Byl jsem třikrát oceněn v rámci celostátní scenáristické soutěže Filmové nadace Inogy Barrandov. Realizovaný celovečerní film dle mého scénáře Kluci z hor. Dále viz můj web www.jan-jurek.cz