Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Promiňte, že opět otravuju, ale jen bych chtěl upozornit, na vskutku originální objev (ne)jednoho opravdu správného demokrata, níže v diskuzi. Pánové Burian a Flaška (jistě jich brzy bude více), objevili nový "živočišný druh": "Babišův volič". A objevili tak novou, naprosto originální cestu k uskutečnění té jedině správné demokracie: Babišův volič totiž není člověk a v souladu s volebním zákonem by mu tedy mělo být odebráno volební právo. Ale protože, jak vidno i z této diskuze, je tento nový živočišný druh, Babišův volič, lstivý a úskočný, ve veřejném prostoru často zakuklený a tvářící se jako nenápadný, běžný člověk, měly by buďto být hlasy pro Babiše vyřazeny a skartovány až po volbách, nebo zrušit tajnost voleb a volební lístky by vyřadila a naházela do koše rovnou volební komise. Hle, toť volební model těch správných demokratů! To by byl čert, abychom tu správnou demokracii konečně nevybudovali!

5 0
možnosti
Foto

Pane Jurcaku, bohuzel, kdokoliv napise neco, co neodpovida soucasne hlavni "pravde", je v diskuzich atakovan temi, kdo nechapou, ze nic neni cerne ci bile, a o co vice maji emoci, o to mene objektivnich informaci. A take ty 8nfo proste videt nechteji.

Babis samozrejme snizil za sve vlady latku a jeho praktiky obecne jsou spatne. Nicmene, pokud se pta na deti, tak s vedomim, ze jeho syna opozice dost hanebne a necitlive zneuzila, vlacela medii. K tomu napr.reportaz od soudu, chce se z tech akteru zvracet. A ted kvuli jednomu e-mailu se infantilni vlada schazi a prohlasuje a zvelicuje.... Zatim Babis neudelal to, co oni.

K propagande typu:Kdo chce mir je ohrozenim miru"se uz snad ani vazne vyjadrovat nelze.

Napsal jste to dobre, samozrejme. Karma.

3 0
možnosti
Foto

Jasně, pokud si někteří občané zvolí za svého vládce tyrana, musí to ti ostatní, co ho nevolili, akceptovat. Ano, přesně tohle je demokracie.

0 1
možnosti
JJ

Děkuji touto cestou všem diskutujícím. Zvlášť těm, kteří sice už dávno pochopili, že neumím psát nic jiného, než zmatené kraviny plně pravopisných chyb, ale i tak mi zachovávají přízeň. Děkuji panu Flaškovi za inspirativní blog, panu Burianovi za nastavení zrcadla Babišově řečnickému neumětelství a přiznám se, že jsem pochopil, co říkal. Nicméně porozuměl jsem i panu Burianovi, který si cení více formy a způsobu, než obsahu a ukázal nám všem, že není složka, jako složka. Děkuji za hojnou účast i všem členům uličního výboru, zvláště těm, kteří můj blog opravdu přečetli, byť to bylo s odporem. Obzvlášť pak vítám účast nově příchozích jedinců z té správné strany demokratického spektra voličů, kteří mi přátelsky přišli ukázat, jak se mýlím a kde hledat pravdu. Jen bych poprosil kontakt, kdeže se rozdávají ty notičky a kdo mi za ty moje nesmysly bude platit. Děkuji i za přání hezkého dne, která se vyplnila. I díky vám, přátelé. Na závěr bych pak poděkoval i těm několika pomýleným jedincům, kteří NIC NEPOCHOPILI a chodí si sem vždy pouze poplakat a vylít žluč, frustrováni svými neúspěchy a zbytečným životem. Děkuji tedy ještě jednou za shovívavost těm správným demokratům, kteří nám, nevzdelaným a neúspěšným frustrátůmvzdy rádi přijdou vysvětlit, že fialová prosperita je lepší, než Babišovi drahota a co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi. Děkuji všem a přeji hezký den.

8 0
možnosti
JJ

Omlouvám se za překlepy, neb mám dojetím nad tolika inspirativními příspěvky zamžený zrak a písmo na mobilu je pro mé prsty i zrak opravdu malé.

2 0
možnosti
Foto

Veřejnoprávní média Vám těžko řeknou, "kdo jsou ti správní demokraté", protože i ona jsou rozkopána. Částečně i ona Babiše šetří, tedy mlčí o nejožehavějších věcech. Do jisté míry to šmrdlají na obě strany. Tedy částečně šetří i koalici, která také předstírá antagonismus, ale i ona se drží zpátky a srouluje.

Vaše třeskuté ironie jsou jako naleštěné velepatronice s mokrým střelným prachem. Na neprozíravé muže takový text působit jako břitká satira, ale pokud Váš humor někomu natrhne bránici, dojde tak ke zcela zbytečnému zranění z nedůvodného veselí.

Realita je mnohem chmurnější a umolousanější.

0 0
možnosti
DR

"Demokracie je totiž pouze tehdy, pokud si voliči zvolí ty správné demokraty!"

Naprosto trefné.

6 0
možnosti
JK

Jo pravda, ta bolí, zejména lháře Babiše. Netušil jak schopným a váženým se Lipavský stane, taky umí kultivovaně trefit hřebíček na hlavičku. To skutečně prokaučoval, proto neměl založenou složku. Kdo může za to, že sám vůdce udělal chybu?. Ten vztek ze sprostého e-mailu jen srší a oddaní zaslepení stoupenci kopírují vztek svého vůdce, dokonce se předhánějí v předvádění toho rozhořčení. Jak si může někdo dovolit dělat cokoliv bez svolení vůdce, když jsou všichni proti němu přece jen nuly, i míň.

10 4
možnosti
SL

38% to dokáže pocuchat nervy.

4 3
možnosti
Foto

Podpora ANO má 38,5% a tito voliči mi nepřipadají, že mají pocuchané nervy. A děkuji za mínusy .

5 1
možnosti
MB

Omlouvám se za mínus... dotykáč je malý.

0 0
možnosti
Foto

Zoufalost Fialovy vlády a jejich přívrženců je přímo úměrná posledním výsledkům volebních průzkumů.

8 10
možnosti
Foto

Souvislost s blogem?

7 4
možnosti
Foto

No už je to tady. Hlavní sdělení není o tom, že někdo chtěl kompro na něčí děti. O tom pokud možno ani slovo. Těžiště kritiky se bude odvíjet od toho, že to byl soukromý mail a jeho zveřejnění je přeci všivárna, podraz a ohrožení republiky. Instrukce už jsou zřejmě uděleny.

Přitom ten mail uveřejnil člověk, který je v komisi jednoho místního zastupitelstva za ANO. Čest slušným výjimkám!

12 4
možnosti
JP

Jak jste přišel na to, že někdo chtěl kompro na něčí děti? Tak jste to pochopil? Pak se ovšem divím, že tak často používáte hlášku o mozečku, který není schopen něco pobrat. Vzhledem k mládí pana ministra by se museli sběrači kompromitujících materiálů poptávat nejspíš v mateřské, maximálně základní škole.

5 8
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik