Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc pěkné, pane Jirko. Fotky, pochopení pro domácí zvířátka, kdákalky, kohouty, hafany, králíky a další - zajímavé záběry na blízké hory a kopce, i milé přán k novému L.P. dvou tisícímu jedna dvacítkovému roku. Snad se líp vyvrbí než tento odcházející. Přeji Vám do něj všechno nejlepší, hlavně zdraví, pohodu a radost ze života - jako dosud. A ať se Vám všechno daří a to Vaše pero stále (tak jadrně) píše jako dosud! ;-)R^

1 1
možnosti
JJ

Děkuji, paní Pantlíková. Jak často říkám, nemusí být vždy všechno "nejlepší"! Myslím, že asi všichni jsme už pochopili, jak moc nám chybí ty věci úplně "nejobyčenější".;-):-)

Tak já vám tedy přeju, ať se vám už letos - a to velmi brzy - i nám vrátí ty naše "obyčejné", "všední" životy!;-D

0 0
možnosti
Foto

Bezvadné, pane Jirko. Ty violky v dlažbě jsou parádní. I všechna zvířátka. I pejsci - asi teď máte jen jednoho. A kočky na chytání myší jsou kde? Vaše hospodářství dá práci, ale radostnou, že? To při ní ještě stíháte chodit po horách. Jenže bez těch vandrů to nejde, ani u mě. A kdy jste byl na Pradědu? Já na něho koukám z okna, ale byla jsem tam naposledy, to už je dávno. Odrazují mě zástupy lidí a chodím tam, kde skoro nikoho nepotkám.

1 0
možnosti
JJ

Pokud jste se pobavila, je to hlavně má radost.:-) Kočky nemám. Tedy ne, že bych je neměl rád a kvůli myším bych je dokonce přivítal, ale byl by s nimi problém. Na baráku, ve chlívku, kde mám "hospodářství", od té doby co jsem si znovu pořídil zvířata, hnízdí vlaštovky. Mají hnízdo nad světlem a přiznám se, že to považuju za můj "největší chovatelský úspěch." ;-D Když začínají mladé dospívat, občas některé vypadne, protože hnízdo si postavily docela malé. Mimo to se tam na dvorek slétá mnoho dalších ptáčků, stejně jako na dvorek v baráku, kde bydlím. Pendluju mezi tím sice vždycky jenom pár kroků, ale přecházím vždycky přes docela frekventovanou cestu. No a je jasné, že kočka by určitě občas pendlovala za mnou, někdy i beze mne. To není pes, který si dá domluvit a jak znám kočky, jistě by nedbala mých dobrých rad a nechtěl bych je pak seškrabovat z cesty. Mimo to, Nera nemá kočky ráda a dvorky jsou prostě "její".:-)

A mít kočku jenom zavřenou doma, to opravdu nechci. Takže vidíte, že mám spoustu dobrých důvodů, proč chov koček přenechávám sousedům.;-)

Na Pradědu jsem byl mnohokrát. Naposledy loni, prakticky přesně před rokem, 2.1.2020. Jeli jsme s kamarádem ráno autem na ČH sedlo, dvě a půl hodinky jsme "brousili sjezdovky" a kolem jedenácté nasadili běžky a vyfrčeli přes Švýcárnu na Praděd. Cestou nahoru se těm lidem nevyhnete, ale zpátky, půl cesty už za tmy, jsme nepotkávali skoro nikoho. :-)

1 0
možnosti
Foto

Krásně pohodový blog, tak jak to má na Nový rok být. R^Já vám přeji pohodový celý rok a díky za to humorno.;-)

2 0
možnosti
JJ

Děkuji, děkuji.:-) S úsměvem to jde líp vždy. Nejen na Silvestra a Nový rok. Mějte se hezky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik